mn-racing 2 Nahlásit příspěvek Odesláno 13. leden 2017 (upraveno) netopi mě 405 Upraveno 13. leden 2017 uživatelem mn-racing Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Péťa 5 854 Nahlásit příspěvek Odesláno 13. leden 2017 Zavzdušněno? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
minimaxa 2 693 Nahlásit příspěvek Odesláno 13. leden 2017 Pane bože ty to vidíš! Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Radek Hurvajz 2 841 Nahlásit příspěvek Odesláno 13. leden 2017 Jo jo, vidím Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
mn-racing 2 Nahlásit příspěvek Odesláno 13. leden 2017 zavzdusněné to není,hadice k topeni jsou horke,z ventilatoru jde studeny vzduch a mám to na cerveným Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Radek Hurvajz 2 841 Nahlásit příspěvek Odesláno 13. leden 2017 Ucpaný radiátor, a nebo nefunkční klapka vzduchu Příště prosím tě popis zavady kompletně v prvním příspěvku, nebudeme to přeci z tebe tahat, že. Díky Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Péťa 5 854 Nahlásit příspěvek Odesláno 13. leden 2017 Klapka? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
minimaxa 2 693 Nahlásit příspěvek Odesláno 13. leden 2017 Ucpaný radiátor topení? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
mn-racing 2 Nahlásit příspěvek Odesláno 13. leden 2017 Když mám páčku doleva nebo doprava tak je ta klapka mechanická nebo el.?Nemám ovladaci kolecka.... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Péťa 5 854 Nahlásit příspěvek Odesláno 13. leden 2017 Mechanická. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
mn-racing 2 Nahlásit příspěvek Odesláno 13. leden 2017 (upraveno) Děkuji.... Zkusím propláchnout radiator a když to nepomuže tak jdu na klapku Sloučeno, používej EDIT Upraveno 13. leden 2017 uživatelem Péťa Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky