Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

AAA Autobazar zkušenosti


Ellie88

Recommended Posts

Zdravím, našla jsem v Áčkách pěknou 207 sw. A tak by mě zajímalo, jaké máte zkušenosti s nákupem vozu u nich.

Předem se omlouvám, jestli se to tu už někde řeší, nejde mi vyhledávání v Tapatalku [emoji53]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No osobní zkušenost, když jsem prodával feldu tak dojeďte po těhle je teď hlad dostanete co žádáte. Ve finále jsem se dozvěděl že by mi dali i víc ale jen když bych si koupil jiné auto u nich. Nakonec jsem ji tam nenechal. Otec už od nich má druhé auto a zkušenosti vcelku dobré. Snad jen trochu z toho co mi táta říkal tak pokud si tam auto vybereš tak auto rovnou odvézt žádné že složíš zálohu a vyzvedneš za dva tři dny. Jeho kolegovy se tam stalo že zaplatil zálohu na auto který se mu líbilo s tím že odjíždí na služebku a že si ho vyzvedne po té služebce. Naštěstí  byl prozíravý a auto si vyfotil ze všech možných stran. A fotil si to služebním foťákem kterej každej obrázek " razítkuje". No a když si pro auto dojel po 4 dnech tak auto mělo vyměněné rádio, bylo přezuté a i kola v kufru  byli vyměněné. A když se zeptal toho co se mu chystal auto předávat jestli si je jistý že to auto je v tom stavu za jaký složil zálohu tak se frajer cítil dotčeně. Tak mu řekl že má půlhodiny na to aby to auto vypadalo tak jak na něj složil zálohu a ukázal mu jen jednu fotku z celé sady kterou si v práci vytiskl povídal že najednou auto zmizlo z předávacího místa a za 40 minut bylo přistavené zpět a přesně tak jak složil zálohu a ještě na něm bylo vidět že ho narychlo opláchli hadicí. A ještě dostal jako odškodné za čekání slevu 2000 Kč. Takže asi tak ale jak se píše výše lidí kteří jsou spokojeni bude asi dost jen nemají potřebu si o své spokojenosti vylévat srdíčko a třeba i proto že tahle společnost nemá až tak skvělou pověst tak se nechtějí zabývat řečma o tom že někdo z jejich okolí by si tam auto nikdy nekoupil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem do AAA jednou prodal a jednou koupil, obojí dopadlo dobře.

Myslím si že to ani není o autobazarech, oni jen vykupuji a prodávají dále, takže když někdo prodává krám, tak oni to koupí, a prodají dál .

A je jen na každým zda si to konkrétní auto koupí nebo ne.

Prostě přijedu, zkusím, a když se mě zdá že je to v pořádku, nebo přiměřený k udané ceně tak to koupím. Ono stejně u jetých aut je to sázka do loterie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem měl tehdy smlouvu v pohodě, to bylo někdy cca 2010, jen se kryjí kdyby se nějaká závada vyskytla.

A to je právě to stejný jako s autem, něco se mě nelíbí? Jdu jinam, nikoho nenutí to koupit, i když ti jejich prodejci to umí s lidma, to je pravda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tam 2x nabízel auto do výkupu, jednou opel astra g z 99 roku (v roce 2010) který bylo bez závad, s klidným srdcem jsem s ním odjel 3tis km dovolenou a bylo na něm dost nových doložených věcí, včetně nových pneu obouvaných před dovolenou, plus jsem se zmínil že k tomu mám sadu zimáků. Po 45min čekání přišel technil, obhlédl, svezl se a že zachvíli přijde s cenou, radostně mi nabídl 5tis, ale jen když to tam nechám hned a dovezu tu sadu zimáků. A strašně se divil že nemám o těch 5tis zájem. Auto jsem pak nechal za 45tis protiúčtem v bazaru když jsem kupoval 607mu. Při čekání tam si někdo přebíral auto které tam měli zálohované a nakonec to auto nebylo schopný ani vyket.z bazaru - dost hlasitě se tam dohadovali, ale podrobnosti neznám, ale.moc dobrý dojem to tam na mě neudělalo.

Druhý byl Peugeot Partner 1.9D rok 99,(prodávali jsme v roce 2009) kterej jsme měli od nova, najeto měl necelých 200tis, volali mi na inzerát, že mají zájem, a takové řeči, cena že je dobrá a jestli bych ho tam dovezl, chtěli jsme 45, nabídly 15tis, tak jsme j zas zamávali a auto o měsíc dýl prodali na inzerát za 40tis.

No a třetí zkušenost, hledal jsem sharana, v áčkách se mi jeden líbil, volam jestli ho ještě mají, ujistili mě že ano, ať se přijedu podívat, tak jsme sedli do auta a po příjezdu auto nikde, nikdo o něm nevěděl, ale nabízeli nám spoustu jiných aut.

Kamarád ale od nich kupoval 3 auta a byl spokojenej.

Já osobně bych tam už nejel, nějak tyhle velké bazary nemusím, ale jako všude je to o štěstí a o lidech na které tam člověk zrovna narazí.

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud tam nemáš známého který z toho jejich kódu nebo označení vyčte co se s daným vozem dělalo tak nebrat.  Taky se tam opravuje/upravuje atd...

 

A jedna 206 Sw je tady v inzerci.. :)

 

Omlouvám se ty sháníš 207 teď sem si toho všim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

žák si tam kupoval forda focuse (150000kč) - měl ho asi 2 dny a rozsvítila se mu kontrolka motoru - auto škubalo... Šel tam a nechtěli ani slyšet... V servisu mu řekli, že to bylo opravený na koleni, aby to ujelo tak 100km... nakonec mu to uznali jako reklamaci, ale tahal se s nima asi 2 měsíce... šel do televize Noha, ať natočí reportáž a poslali ho do háje - na Primě mu řekli, že cokoli, ale proti AAA nic točit nebudou..!
Kondička si kupovala clio (120000kč) v kombiku... řikala, že musela podepsat smlouvu, že si kupuje vrak a tudíž se neodpovídaj za stav auta a reklamace nebudou uznávat... - jela sem v tom a fakt to byl vrak...! Tlumiče, spojka, silentbloky, torzky, kuláky, geometrie, kotouče + desky - všechno měnila. Byla to blbka, ale využili toho...
nesetkala sem se celkově s ňákým kladným hodnocením... dost  žáků to zkusí a utečou vocamcať...
Jediný auto který "jezdí" je dědova 106, ale bylo předražený a stav taky nic moc... bohužel si nenechal tenkrát poradit a nalákali ho na rádio a poklice zdarma.... Důchodci no... :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

........ adrenalinový sport pro ty co se se nudí...AAA

ty osobní zkušenosti ,co mám od lidí a pak s těma vrakama zažili ..to tady nemá ani cenu psát ..to je pod úroveň

Upraveno uživatelem myšut
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám zkušenosti osobní, ale zkušenosti lidí, kterým jsem kdysi ty vraždy, koupené v AAA, dával do kupy, jsou negativní. Včetně mého nynějšího kolegy a jeho náskoku před půl rokem. To už jsem si také říkal, že už je to jinde, ale to jsem se ale spletl.... :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...