Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Magnetický Micro usb do mobilu


Šalda

Recommended Posts

Nezkoušel už někdo koupit tu "novinku" na nabíjení mobilu, do mobilu se dá jen ten konektor Micro usb který má magnet, a kabel od nabíječky má taky magnet, a jak je to spojí tak to nabíjí.

Dal bych sem odkaz, ale jsem na mobilu, ale stačí dát na YouTube nebo na Aliexpres magnetic charger  a je tam toho až až.

Podle videí co jsem se díval, tak je víc druhů, a právě u některých je problém, že se ten magnet hůř spojí, a u některých to mají úplně vychytaný, že tam funguje i + - magnetu aby to nešlo otočit.

Vím že to píšu jako debil, ale já bych tohle docela uvítal, protože mám na mobilu vstup pro Micro usb docela zkurve..j díky použití tenkýmu drátu při nabíjení, a teď mě jde mobil nabíjet jen některýma nabíječkama, takhle bych koupil, dal bych do mobilu jen ten magnet, a koupil si k tomu třeba 5 stejných káblů a měl bych po problému.

Když jsem se ptal v servise, tak mě řekli oprava 1000 korun a ztratil bych vodotěsnost. A navíc mám mobil ještě přes půl roku v záruce, ale na záruku by to stejně neuznali .

Chci koupit nějakej kvalitnější magnet, v Číně za cca 8-10 dolarů, což si myslím že už nebude žádnej šmejd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to určitě objednám, nejpozději o víkendu, jen jsem chtěl ještě před objednáním zjistit zda už to někdo má .

Na YouTube jsem právě našel nějaký video, kde testoval asi 4 různě zpracované tyhle magnety, a bylo vidět že záleží na tom aby to bylo jak má být, že u některých z nich byl problém to připojit tak jednoduše díky magnetu, že to třeba přesně nesedlo jak má a podobně.

Ale myslím že je to celkem dobrej vynález.

Pak jsem ještě v Číně našel jen samotnej magnet, do jedné části se zasune origo Micro usb a druhá část jde do mobilu, je to levnější varianta, protože neplatíš za kábl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mělo by to být v pohodě, jen je vidět že se prodává více druhů, tak právě řeším kterej bude dobrej, protože podle toho videa co jsem našel tak některý do sebe zapadají perfektně, a některý ne , najdu to video na YouTube jak budu na počítači.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám z gearbestu wsken. Stál kolem 10USD s dopravou zdarma. Funguje dobře, kabel můžeš otočit libovolně. Funguje i jako datový USB kabel a drží takže se nemusíš bát, že by se sám odpojil, když trošku ohneš kabel proti telefonu.

Na gearbestu jsem ho už nenašel, ale vypadá to na tento - http://www.ebay.com/itm/WSKEN-Metal-Micro-USB-Magnetic-Android-Charger-Cable-for-Samsung-Galaxy-S6-Edge-/131578982031

 

EDIT: byl to tento - http://www.gearbest.com/samsung-cables-adapters/pp_261495.html

Upraveno uživatelem dzavel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj tyto kabely jsem zakoupil 2ks na portalu wish.cena byla cca 80kc s dopravou.prisly zapojil jsem konektor do mobilu a pak spojil magnetem a nabijel super jen nabijeni bylo cca o hodku a pul delsi coz by me nevadilo.ale druhy jsem dal znamemu ten udelal to same akorat si poridil pouzdro na telefon a chtel to proriznout na ten konektor,tak ho chtel vyndat A??? vyndal jen cast a ten vnitrek uz nevyndal,proste to byl sunt,takze tel mel vybity a rano mazal do servisu a tam ho cekala dobra zprava poskozen nabijeci konektor protoze jak to utrh tak neco propojil.oprava 700 kc za konektor.super ne??ja ho tedy hned radeji vyndal a taky se rozpadal....pokud najdu foto v mobilu tak ho sem vlozim.....je to cca dva mesice co mi prisly.penize mi ihned vratily po prokazani foto.mozna spatna serie ale testovat to nebudu....tak pozor nejdriv si precist komentare prodejce at nedopadnete stejne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Péťo, mám Sony Xperia M4 aqua, tak to bezdrátový nabíjení tuším nejde nějak udělat.

Jinak o testu těch magnetických držáků jsem měl měl na mysli tohle video:

 

A jinak já právě mám poškozenej napájecí konektor, díky levnýmu obyčejnýmu nabíjecímu drátu, kterej se přehřál a odpálil mě v konektoru tu destičku, takže teď mě tam čumí samotný drátky, a na některou nabíječku to jde, na některou ne, a na jinou zase pomůže jen kabel ohnout do strany, proto chci tohle, dám to tam, a když koupím víc káblů, nebo třeba jen těch konektorů, tak budu mít po problému.

 

Brixtr, jo jo, jak píšeš :D

A snad ještě tak rok ho budu mít, zatím nemám důvod měnit, mobil má vše co chci, teda kromě vnitřní paměti :D

Upraveno uživatelem Šalda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na opravu jsem se ptal v Mobilmaxu a řekli mě že to stojí 1000.- a ztratím záruku a vodotěsnost, a záruku ještě mám cca 8 měsíců.

A vodotěsnost je kvůli malým děckám celkem dobrá věc, už bych bez toho mobil nechtěl.

A zkoušel jsem ho v bazénu v létě, a opravdu je voděodolný :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je pravda, taky jsem měl potom hovor, a bída, a trvalo asi půl dne než bylo zase slyšet dobře :D

Ale já to jen chtěl zkusit, když to bylo ještě v záruce, od té doby jsem to ve vodě neměl, ale vím co děcka umí s vodou, proto su rád že kdyby náhodou tak to mobil přežije :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...