Vinc 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 1. leden 2017 (upraveno) Dobry den, Mam dotaz ohledne problemu s podsvicenim palubniho pocitace. Z niceho nic prestalo fungovat podsviceni, ale display funguje, vse ukazuje ale proste zarovky nereaguji, jedna ze tri je praskla co jsem se dival ale kdyz jsem pozoroval videa nemelo by to mit vliv a fungovat jen na dvou nebo se milim a kdyz koupim novou tu treti a zapojim opet se roznou ? Dekuji predem za odpovedi Co nám o tvém problému napoví název vlákna? Zhola nic... Uprav si to prosím. Upraveno 3. leden 2017 uživatelem Vinc Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Přema 530 Nahlásit příspěvek Odesláno 1. leden 2017 Vyměn pro jistotu všechny 3 máš pokoj Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Vinc 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 4. leden 2017 Dobry den, Dekuji uz to funguje, nevedel jsem ze musi byt vsechny v poradku Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
P607Olda 802 Nahlásit příspěvek Odesláno 4. leden 2017 Nemusí být všechny 3, ale často jsou vypálené i když to není vidět. Anebo měly špatný kontakt, stačilo pohnout... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Vinc 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 4. leden 2017 Ta jedna byla urcite, nemela tam to vlakno jak ostatni ted musim vyresit packu od steracu prepinam pocitac a zapne se mi zadni sterac s vodou :/ Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky