Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vespolek. Trochu oživím tohle staré téma, ale nově jsem se přidal do vaší rodiny a pořídil 508 r.v.2017. Rád bych do kufru dal rezervu nebo alespoň dojezdovku, ale když jsem koukal pod tapec v kufru, tak tam se nevejde ani jedno a v místě, kde bych hledal rezervu, je nádrž na adblue. Poradíte mi jak a jestli se tam alespoň ta dojezdovka dá dostat?
Díky

Odesláno

protože je tam ta nádrž, tak byla k autu oficiálně jen lepící sada, co vím, tak ani jen tak položit rezervu do kufru nesmíš, protože nebude upevněná schváleným mechanismem

Odesláno

Jen si říkám, proč by někdo kvůli tomu předělával výlisek dna kufru (a s tím i nákladné lisovací formy), když řešení pro umístění nádrže Adblue už bylo a dojezdovka se tam vešla.🤔 Ale možné je opravdu všechno a někdo mohl dostat "dobrý nápad", jak ušetřit kousek plechu při použití mělčího prolisu. Takových "zlepšováků" už bylo... Nakonec nejjednodušší bude, když změří hloubku toho prolisu pod podlahou a hned bude jasno.🙂

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Přikládám fotky té hrůzy, kterou v tom kufru místo rezervy mám. Výlisek plechu pod tapecem je kulatého průměru, takže tam by se dojezdovka vešla. Ale rád bych sehnal orig. tapec pro rezervu a musím sehnat i uchycení atd. Nevíte někdo co všechno mám shánět? Nebude fakt překážet to hrdlo nádrže adblue? Neřešil jste to už teda někdo?

20230626_081924.jpg

20230626_081910.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...