brixtr Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 (edited) Na tohle téma už tady něco je ale já bych potřeboval konkrétní radu V technicaku mám 6,5 X 16 E=26 Momentálně mám na autě kola s ET 15 A myslím že to je tak akorát ale... ted sem pořídil kola s ET 22 tak bych potřeboval radu jaký dát podložky aby to bylo alespoň trochu vylezly a rovnalo se to plus mínus ET 15 protože 26 se mi zdá moc Edited December 11, 2016 by brixtr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Žádné..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted December 11, 2016 Author Share Posted December 11, 2016 Napsal sem blbost jak sem do toho tady cumel už sem to upravil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Pokud máš v TP ET 26 tak bys ty 22 musel ještě obrousit ...... čím menší číslo tím víc lezou ven. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 11mm podložka když už chceš 26 na 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted December 11, 2016 Author Share Posted December 11, 2016 Právě my to až potom co jsem si to znovu přečetl i když později cvaklo... jenže ta c5 jak má tu hydrauliku tak to pak vypadá hrozně jak je to zalezly.. super díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted December 11, 2016 Author Share Posted December 11, 2016 Jo a jak se na to tváří STK na podložky vůbec? asi to snima neprojde co To už jen že zvědavosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 (edited) když máš kola ET 22 a chceš mít ET 15, tak potřebuješ podložky 7 mm na STK jsou z podložek nadšení , ale pravděpodobně neprojdeš Edited December 11, 2016 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted December 11, 2016 Author Share Posted December 11, 2016 Tak to je tam radši tahat nebudu.. To sem právě vůbec nevěděl nikdy sem je nepotřeboval a ani nevyužívál.. děkuji moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Hlavně na STK nejezdi z kolama s ET jiným než máš v TP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted December 11, 2016 Author Share Posted December 11, 2016 (edited) no naštěstí mám na ní ještě čas tak pak si na ní pujčím co to splnovat budou... jo kdybych měl možnost typoveho listu tak si je klidně necham zapsat ale to už dneska až tak jednoduche není :/ Edited December 11, 2016 by brixtr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Ale to není jen o STK ..... v případě nějaké havárie i ne tebou zaviněné...tak můžeš mít díky jiným kolům / gumám jisté problémy v plnění pojistné události Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted December 11, 2016 Author Share Posted December 11, 2016 takže momentalně sehnat aspon ten typovy list a nechat to zapsat i bez podložek at mam klid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Před hodinou, brixtr napsal: Jo a jak se na to tváří STK na podložky vůbec? asi to snima neprojde co To už jen že zvědavosti Dneska se podložek nemusíš bát,tady třebas v Ronalu, když koupíš al kola nějaký základ,tak aby to šlo na jiná ET,tak k tomu prodají takzvané adaptéry,což jsou normálně podložky. Jediné co je +,že k tomu dostaneš TL. Svého času se to dalo na jejich stránkách sosnout.Ale jak se to pak začlo u jiných firem prodávat za cca 1000,tak už je to šmitec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted December 12, 2016 Author Share Posted December 12, 2016 takže akorat sehnat papir a je klid ze všech stran ae diky za radu trochu v tom zapatram kde to sehnat snad se podaří Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peu306 Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 (edited) To brixtr : Pokud chceš poradit,kde sehnat TL,tak mi napiš SZ. Edited December 16, 2016 by Peu306 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted December 17, 2016 Author Share Posted December 17, 2016 píšu sz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts