Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206 gt nové vozítko


fajticek

Recommended Posts

Ahoj, tak jsem se po krátkém rozmýšlení rozhodl vzít gtčko, jelikož bylo za dobrou cenu ale zase v ne moc dobrém stavu ale s tím se musí člověk smířit když kupuje ojeťinu.

Bral jsem ho až z Plzně a navíc byl bez technické, a pojištění sem neměl také udělané tak jsem to ryskl no :D trošku strach ale dalo se to přes noc.

Snad bude vše ok, jediné co mě nejvíc sere ze je prodřená vana a totálně vybitá náprava + nějaké ty oděrky stářím vozu, jinak si určitě udělám rozvody a olej.

Jinak momentálně mám skoro dodělanej repas zadní nápravy. Nejhorší je že mi začínají docházet finance protože sem student a jen o víkendu chodím do servisu :D .

25za auto 6 holá náprava + 7000blbosti kolem nápravy ( kotouče, destičky, sada na brzdiče, omezovač brzd. tlaku,trubičky,hadičky, náboj s ložiskej, lanka od ručky, tlumiče)

a čeká mě ten olej a rozvody no to bude palba :D. Modlím se aby se ten motor nerozesral jinak mám doježděno. Podle toho jak jsem se koukal na gumy tak s tím musel dobře lítat no tak uvidím. 

20160917_211213.jpg

20160920_184352.jpg

20160920_184421.jpg

20160920_184306.jpg

20160920_184312.jpg

20161126_225534.jpg

Upraveno uživatelem fajticek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsi to zdřejmě nepochopil,už to mám dávno pojištěné :) normálně bych s tím jen tak nejel.

Já bych si to nedovolil a byla to jen provizorka protože jsem to bral na rychlo, a nestihl bych udělat to pojištění.

Upraveno uživatelem fajticek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Akorat prachy ne :D si řikam že sem si mel koupil feldu i když jsem si takove auto ani nepřestavoval že bude moje první, popravdě jsem objíždel ze začatku feldy jenze vsude chteli strasne moc kdyz byla pekna a nebo zase byla ve spatnem stavu.

Jednou vecer tata koukal na net, a on je zazranej pezotak ma 307micku tak nasel tohle a prekecal me ke gtcku a jsem za to rád :) je to super auto 

Upraveno uživatelem fajticek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, kde jsou ty studentsky časy :D Měl jsem to stejně - byla chuť, prostory i čas, ale prachy to trochu brzdily :D 

Auto vypadá pěkně :) Až ho dáš do kupy, tak bude dobře sloužit. Navíc dvoulitr je fajn, zas tak velkou spotřebu při běžné jízdě to s tak malym autem mít nebude a když se budeš chtít povozit, tak to pojede víc než pěkně :)  Tak držím palce, ať jdou opravy hladce a ať auto slouží hlavně bez nehod :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro nás amatéry, k čemu má sloužit to vypěnění? :aut

Jinak když už si se do toho podvozku tak opřel, takto chtělo rozebrat komplet - nádrž pryč a stříknout ten spodek celý :myslim Každopádně tleskám :potlesk a doufám, že se to někde nezasekne a jednou jí uvidíme v TOP stavu na nějakém srazu :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo vypadá to že jsi se do toho kousnul pořádně, jako první auto je to super kočárek. Jen fakt nevím jestli jsi tomu trochu neublížil když jsi tam nacpal tu pěnu ona je přece jen porézní a bere do sebe vlhkost tak mám trochu strach aby to od těch vypěněných míst nezačalo jít do kytek. Ale jsem starší generace a vy mladý to možná vidíte jinak nebo je to jiná pěna než kterou znám ze stavby. Každopádně držím palce aby se povedlo a aby jsi si s ní krásně pojezdil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

StibTo: Tohle je verze GT, tedy v podstatě S16/GTI (100 kW), ale s nabubřelýma narazníkama, proto GT. Je to limitka asi 2000 kusů (ted se nemohu přesně podívat). Každé auto má své pořadové číslo.

Pokud se nepletu, tak RC nemá takhle nabubřelé nárazníky a hlavně uvnitř má "RC" sedačky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě že ne .. pohledej na netu ... Mám za to, že originální Gti / S16 (100kw) tyhle přifouklé nárazníky mít nemá. RC je má + dvoulitr naladěný na 100kw + RC sedačky. Gti / S16 má "jen" kůži kombinovanou s alcantarou. Jestli byla nějaká limitovaná Gti edice nevím, to jsem nenašel. Co jsem ale našel je že mnoho majitelů dělalo facelift Gtička právě aby to vypadalo jako RC. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já neříkám, že tohle je GTI, ale je to GT (Grand Tourisme), proto ty nafouklé nárazníky. Motory jsou shodné s GTI. Těch GT se vyrobilo 4000 kusů.

Našel jsem pouze tuto stránku: http://www.guide-des-gti.fr/guide/peugeot/206-gt.php Doma bych to našel v databázi limitovaných edicí, tam je to líp napsané.

RC má jiné sedačky a motor 130 kW. To je jasné.

FB nemám, ale google na mě ukázal tohle: https://cs-cz.facebook.com/Peugeot-206-Grand-Tourisme-WRC-1999-Limited-Edition-195334577331050/

Upraveno uživatelem MilanF1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano je to wrc gt drand tourisme vyfotim vam stitek, k te pene je tp specialni nizkoexpanzni a vlhkost nenatahuje takze cajk a ja sem mel tu kapsu kendu trosku vic prorzelou tak sem to raci vystrikal, myslim ze to bude v pohode a hlavne to nebude reznout  :)

Upraveno uživatelem fajticek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...