Ice-man Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 Zdravím Klubáci. Můžete mi doporučit servisáka v okolí Písku s diagnostikou Peugeot P2000? Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajap Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Já se přidávám, ale potřeboval bych někoho v Českých Budějovicích. Zatím tu mám zkušenost s dvěma servisy, obě dobré, ale zatím jsem řešil jen relativní blbosti. Navíc ten solidněji vypadající servis nechce pracovat s přinesenými díly, což dělá například u "blbých" brzdových destiček ATE rozdíl 1300Kč Badisák vs 2500 Kč při dodání servisem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Diagnostiku měl nebo má bývalý člen P-C servisman, ale už s ním nejsem v kontaktu. Je přímo z Č. Budějovic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 V Budějkách mám jednoho hodně šikovnýho "melouchaře" na Pežoty. Když by jsi někdy potřeboval, napiš SZ a optám se ho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-man Posted December 12, 2016 Author Share Posted December 12, 2016 Tak jsem našel co jsem potřeboval. Vrakáč od Písku směr Praha http://www.citroen-peugeot.cz/kontakty/ Mechanik s Lexií na Citrouše a Planet na Peugeoty v Dražejově u Strakonic https://www.firmy.cz/detail/2286323-daniel-broz-strakonice-virt.html Kdyby to někoho zajímalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichVa Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Ano je velice šikovný a je to především citroeňák. Až uvidíš co má na dvoře (nejen CV2 ale i fantomasovo DS a další) Historicky se u něho dělají repasy náprav 205, 206, 306 ..... S pežůtkama k němu jezdím na standardní servis (oleje, rozvody, brzdy, kdejaké blbosti jako je třeba vyražená mlhovka srnkou ...) a velká spokojenost. Pokud bys měl průšvih s peugeotem, který by nezvládal, tak mám kontakt na super peugeot mechanika - ale je už kousek dál až za Sušicí. Kdysi jsem tam měl mou 308, když si s tím na Virtě nevěděl rady. Diagnostiku ve Strakonicích mají i v servise u Kalného - ale jsou o něco dražší - teď jsem tam byl pro FAP kapalinu. PS: Dívám se, že jsme ze stejné vsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajap Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Ten servisák je pro mě daleko, ale ten vrakáč si pro jistotu uložím - díky! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts