Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Doufám, že nikdo z nás


Recommended Posts

  • O 2 týdny později...
  • O 6 měsíců později...
  • O 4 měsíce později...

ozzy56: pravdu máš v tom že málokdo je takovej frajer aby připustil že už nemá nato aby řídil. Znám to z osobní zkušenosti kdy tatíkovi doktoři po operaci kyčle zakázali řízení na 3 měsíce tatík si nedokázal připustit že nemá momentálně v té noze takový cit aby zvládal řízení takže ač jsem byl pak já za toho zlýho tak jsem mu sebral klíče od auta a pro jistotu jsem z auta vyndal i baterku ostatní sourozenci když jsem jim říkal aby tátovi domluvili mi řekli že je dospělej a že je snad jasný že doktora poslechne. S tím že za flašku ti doktor napíše cokoliv bych polemizoval. A i kdyby to takovýmu člověku doktor desetkrát podepsal tak snad má ještě nějaké příbuzné které by to mohlo zajímat že je ten člověk na silnici nebezpečný. Pravdou je že spousta dětí nad tím  zavře oči aby nemuseli rodiče vozit po doktorech a nákupech atd. Hlavně pokud rodiče žijí někde na vesnici a děti ve městě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s tím, že doktor napíše cokoliv jsem to moc nepřehnal :cool: ,  když už nevidíš, jsi hluchý, neotočíš hlavu do stran, necítíš nohy od kolen dolů, brní ti ruce atd., atd., tak tohle doktor když chce ,nevidí' a můžeš v klidu řídit  ;) (kolega v práci to má v rodině, skoro denně nás zásobuje historkama)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, v souvislosti s doktorama, jeden známej, autobusák MHD, mi vyprávěl, že mu za jízdy (řídil právě autobus plnej lidí) přestalo tlouct srdce a on vypnul s tím, že měl otevřený oči, jakoby vnímal. Až když v zatáčce namísto zatočení volantem jel rovně a autobus najížděl na zaparkovaný auta u silnice, jeden cestující mu ještě zamával rukou před otevřenýma očima a když zjistil, že řidič nevnímá, strhl volant a zabrzdil autobus ruční brzdou. A teď to příde, řidič dostal bypase-bajpás a řídí autobus MHD dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...