FrantaCV Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 (edited) Celoplošný výpadek 3.12.2016 jak satelit tak terestrika. Je to jen technika a prostě se stát může. Po ověření satelitu a zjištění, že ani pozemní vysílání nejde jsem dovolal na recepci TV Prima kde mi sdělili, že mají celoplošný výpadek a že se na odstranění pracuje. Na dotaz, "Proč tedy alespoň na www stránky nedají informaci o problému" mi sdělil pracovník TV prima, že je sobota a nemají žádného IT technika, který by mohl informaci na stránky umístit. To si snad dělají srandu. Jsem jen zvědav, zda po zprovoznění uvedou nějakou informaci ve vysílání. Edited December 3, 2016 by FrantaCV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Já TV Prima přijímám, pozemním signálem ... u mě asi problém není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parizov Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Mně to přes satelit jde...Teda v HD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 před 18 minutami, FrantaCV napsal: Celoplošný výpadek 3.12.2016 jak satelit tak terestrika. Je to jen technika a prostě se stát může. Po ověření satelitu a zjištění, že ani pozemní vysílání nejde jsem dovolal na recepci TV Prima kde mi sdělili, že mají celoplošný výpadek a že se na odstranění pracuje. Na dotaz, "Proč tedy alespoň na www stránky nedají informaci o problému" mi sdělil pracovník TV prima, že je sobota a nemají žádného IT technika, který by mohl informaci na stránky umístit. To si snad dělají srandu. Jsem jen zvědav, zda po zprovoznění uvedou nějakou informaci ve vysílání. Že dokáže takhle někoho rozhodit výpadek jednoho programu nebo třeba i více programů a někam kvůli tomu ještě volat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Vlastně mě TV Prima blba, když začínal Big Ben, běžel mi dvoujazyčně, tedy jak německy, tak česky. Zkoušel jsem nastavení televize, zda jsem to náhodou neaktivoval já, ale bez úspěchu. Tak jsem jen přepnul kanál. Ale říkal jsem si, že jim tam třeba někdo zavolá, aby to opravili, ale já to nebudu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Vaše starosti bych chtěl mít Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 TV Prima může mít black out furt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Výpadek jsem nezaznamenal, ale ta odpověď o nedostupnosti pracovníka, který by na www portál dal informaci, se mi líbí To bych mohl zkusit zavést ve svém zaměstnání Ale nevím, jak dlouho by to pak ještě bylo mé zaměstnání Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 No to je neštěstí, vyhlásíme státní smutek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 No to musela být fakt katastrofa, skoro větší než když posledně nešel gůgl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 (edited) před 4 hodinami, MilanF1 napsal: Vlastně mě TV Prima blba, když začínal Big Ben, běžel mi dvoujazyčně, tedy jak německy, tak česky. Zkoušel jsem nastavení televize, zda jsem to náhodou neaktivoval já, ale bez úspěchu... Přesně tohle se stalo našim ;-) Edited December 3, 2016 by Veverka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Ve zprávách se omlouvali za vzniklou chybu (Prima Grup). Ale o pracovníkovi IT ani zmínka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Asi ve zprávách nevysvětlovali, proč nebyla zmíňka na jejich internetových stránkách... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 O jejich internetových stránkách nebyla žádná zmíňka. Pouze, že šlo o technický problém Prima group. To je vše, co jsem tedy slyšel (nekoukal jsem se na tv). A že se všem omlouvají za vzniklý problém. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 (edited) Tak to byla vskutku katastrofa, bezely jim aspon reklamy? Sranda bude az celou sobotu nepujde elektrika... Edited December 13, 2016 by Vvitty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrantaCV Posted December 13, 2016 Author Share Posted December 13, 2016 No, čekal jsem odezvu v tomto duchu. Jen mě pobavila reakce pracovníka na info-lince. Tohle udělat já nebo některý z kolegů na naší "Hotlajně", tak olizuji chodník před barákem - jak rychle bych letěl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChouLu Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Já se chybějícímu IT vůbec nedivím... u nás ve firmě není ve všední dny od 17. hod a celé víkendy nikdo kdo by mohl kompetentně řešit přelazování bezdrátových spojů a konfiguraci zařízení v síťi, dohled nad IPTV apod Takze vlastně naše pohotovosti jsou o tom pinga nepinga.. někdo vyřeší ve všední den Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morepower Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 (edited) Tak jako tv prima mám myslim taky naladěnou, ale dlouho jsem ji neviděl, pár let. Vlastně ani nevim, kdy jsem naposled koukal na tv vysílání..jakýkoli Takže mě dycky pobaví, jak to kdo řeší jo, mám kolegu co dycky zanotuje nějakou melodii, nebo řekne hlášku a já na něj čumim jak tele na nový vrata, protože vůbec ani ťuk nevim o co jde a on se kolikrát zasměje a řekne: no, to je z tý reklamy na to a to... sem netknutej Edited December 13, 2016 by morepower Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Politicky korektni pracovnik dostatecne pouceny o new speaku by samozrejme sdelil ze vsichni momentalne dostupni IT technici se plne venuji vyreseni problemu. Teda ne ze by nerekl totez, jen to holt bude dostatecne uhlazene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts