Zdeník Odesláno 17. červen 2019 Autor Odesláno 17. červen 2019 Schemu som niekde mal, le ju musim pohladat. Predpokladam, ze v Evasione rok vyroby2000 nemas BSI, tym padom bude zapojenie tempomatu ine ako v P406. Citovat
Ferry Odesláno 19. červen 2019 Odesláno 19. červen 2019 (upraveno) u rhz motoru neni potreba BSI jednotka, tempomat si ovlada primo ECU motoru, tri draty od packy a dva draty od spinacu na brzde a spojce jdou primo do ECU a ta uz ma info o rychlosti auta, takze ovlada vstrikovani, aby byla udrzovana pozadovana nastavena rychlost, jen bude asi potreba nakonfigurovat tuto moznost primo v menu ECU pres origo diag (cimz bych teda zacal primarne, zkusit to napichnout a podivat se do polozky konfigurace, zda tam je moznost aktivovani tempomatu). Co jsem koukal v moji 806 (mam teda benzinovy motor) tak priprava svazku pod palubni deskou je hotova, staci nacvaknout spinace na pedalech, vypinac na palubce a pripojit packu pod volantem (spinac a packu sehnat na vrakaci, spinace jsou za par korun nove). Ovsem pak je jeste otazka propojeni mezi svazkem palubky a svazkem predni casti kabiny (velky konektor v torpede pod palubkou) a dalsi propojeni mezi svazkem kabiny a svazkem motoru, tam uz ta priprava dratu byt nemusi (to se da zjistit podle cisel dratu a pripadne obsazenych pozic pinu v konektoru ) a muselo by se pripadne tech 5 dratu najit tam, kde konci, u toho konektoru pod palubkou, nastavit a protahnout dodatecne naprimo az do konektoru ECU a napinovat. Sam se na dodelani tempomatu v moji 806 chystam, potrebne veci uz mam sehnane, vyuziju te predpripravene kabelaze, akorat ja musim mechanicky dodelat podtlakove ovladani skrtici klapky, a dat extra ridici jednotku, ktera bude ovladat to podtlakove servo, stejne jako je to udelane u stejneho typu motoru treba ve 406. Ale jinak je to vcelku trivialni, delal jsem to uz v moji 406 Upraveno 19. červen 2019 uživatelem Ferry Citovat
Adrián 306 break Odesláno 4. prosinec 2022 Odesláno 4. prosinec 2022 Asi hlúpa otázka, ale zaujímalo by ma, že keď ste premenili RJ z RHZka, ktoré má 110 koní, na RHY s 90 koňmi, nerobilo to potom problém? Stále mal motor 90 koní a vstrekoval rovnako veľa paliva v rovnakých otáčkach? V RJ z RHZ sú predsa iné výkonnostné krivky... Či? Citovat
Zdeník Odesláno 7. prosinec 2022 Autor Odesláno 7. prosinec 2022 Ak je to otazka na mna, ja som menil RJ motora z RHZ na RHZ. Len ta druha obsahovala hardver aj softver potrebny na tempomat. Jednotky RHZ a RHY nebudu vzajomne zamenitelne si myslim. Adrián 306 break ohodnotil 1 Citovat
Adrián 306 break Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 Rozumiem. Ďakujem pekne za odpoveď. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.