Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

u rhz motoru neni potreba BSI jednotka, tempomat si ovlada primo ECU motoru, tri draty od packy a dva draty od spinacu na brzde a spojce jdou primo do ECU a ta uz ma info o rychlosti auta, takze ovlada vstrikovani, aby byla udrzovana pozadovana nastavena rychlost, jen bude asi potreba nakonfigurovat tuto moznost primo v menu ECU pres origo diag (cimz bych teda zacal primarne, zkusit to napichnout a podivat se do polozky konfigurace, zda tam je moznost aktivovani tempomatu).

Co jsem koukal v moji 806 (mam teda benzinovy motor) tak priprava svazku pod palubni deskou je hotova, staci nacvaknout spinace na pedalech, vypinac na palubce a pripojit packu pod volantem (spinac a packu sehnat na vrakaci, spinace jsou za par korun nove). Ovsem pak je jeste otazka propojeni mezi svazkem palubky a svazkem predni casti kabiny (velky konektor v torpede pod palubkou) a dalsi propojeni mezi svazkem kabiny a svazkem motoru, tam uz ta priprava dratu byt nemusi (to se da zjistit podle cisel dratu a pripadne obsazenych pozic pinu v konektoru ) a muselo by se pripadne tech 5 dratu najit tam, kde konci, u toho konektoru pod palubkou, nastavit a protahnout dodatecne naprimo az do konektoru ECU a napinovat.

Sam se na dodelani tempomatu v moji 806 chystam, potrebne veci uz mam sehnane, vyuziju te predpripravene kabelaze, akorat ja musim mechanicky dodelat podtlakove ovladani skrtici klapky, a dat extra ridici jednotku, ktera bude ovladat to podtlakove servo, stejne jako je to udelane u stejneho typu motoru treba ve 406. Ale jinak je to vcelku trivialni, delal jsem to uz v moji 406

Upraveno uživatelem Ferry
  • O 3 roky později...
Odesláno

Asi hlúpa otázka, ale zaujímalo by ma, že keď ste premenili RJ z RHZka, ktoré má 110 koní, na RHY s 90 koňmi, nerobilo to potom problém? Stále mal motor 90 koní a vstrekoval rovnako veľa paliva v rovnakých otáčkach? V RJ z RHZ sú predsa iné výkonnostné krivky... Či? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...