Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Homokinetický kloub


James.and

Recommended Posts

Hmm... na autorozvody.cz je v katalogu ma, ale bez ceny a udaje o dostupnosti... kazdopadne pro 2.0 100kW udava vnitrni ozubeni 34 zubu a pro 2.2 39 zubu. Jsou tam dva klouby, ale vypsane aplikace podle typu a motorizaci se lisi, navic se lisi mezi C8 a P807... takze je v tom hokej, ale na to, ze jsou stejne jako na 2.2 bych teda moc nespolehal. 

Na autorozvody ma cele repasovane poloosy v nejhorsim... 

 

Honza

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak velká výhoda autorozvodů je že tam umějí pracovat s VIN kodém stačí Jardovy napsat do jeho vlákna nebo mu poslat SZ s požadavkem co a v jaké kvalitě chci. A pokaždé se ti dostane fundované odpovědi s cenovou nabídkou. Dalším plusem pro autorozvody je že se jedná o firmu jejíž kvalita je prověřena dlouhodobou spoluprací s dost velkým počtem zdejších členů takže se člověk nemusí stresovat jestli někde na internetu našel ten správný díl jestli v té firmě ten skladník ten vybraný díl správně zabalí atd. Jardovi pošleš požadavek a bez stresu si vybereš z toho co nabídne a pokud auto odpovídá VIN kódu tak to musí sedět.

 Nejsem Jardou placený pochlebovač, já od něj v dnešní době beru na veškeré plánované opravy všechen materiál. Jinam jezdím pro díly pouze když se jedná o akutní opravu a auto musí být pokud možno pohyblivé ten samý den co se porouchalo.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
doplnění textu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Ono je obecně problém s těmahle homokloubama. Dvakrát jsem to řešil, jednou u C8 a jednou u 807. Vždy jsem měl tři různý klouby a v obou případech to skončilo výměnou celý poloosy. Když byly správný zuby na poloosu, tak zase byly jiný do náboje a opačně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Tak si odpovím sám, dnes jsem vyndal poloosu z auta, vyhrabal z dílny staré poloosy z Ulyseho I (r.v.97), poměřil, porovnal a zjistil, že na Phedře je úplně stejná(aspoň teda levá) a pasuje i homokin. kloub (Meyle Kód 6574)  do těhlice. Jen se z něj srazí ABS kroužek, ale možná ani nemusí, to testnu až klouby přijdou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...