Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výmena batérie


Peugeot 508 SW

Recommended Posts

Asi máš nějakou mírumilovnější verzi, protože EFB na rekuperační dobíjení, které má ta 2,2HDi zkrátka není stavěná. Těch verzí dobíjení je několik a každá motorizace a ročník to může mít jinak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neviem, ako je to možné, robili to v origo servise, sw zvolený na kpnkrétne vozidlo. Keď som sa predtým pýtal, či to ide vypnúť, dostal som zápornú odpoveď. Závadu síce neodstránili (dokonca ani "špecialisti z F si nevedia rady) ale aspoň niečo...:P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
V 1. 11. 2021 at 8:32, cvrlo napsal:

ahojte, už rok sa pasujem s problémom, sporadicky mi po štarte rozsvieti poruchu abs a ručnej brzdy (ostane zablokovaná), pri opätovnom štarte všetko o.k. Vo Final CD bolo auto už 8x, vždy niečo porobili ale problém pretrváva. Naposledy bol nanovo prehratý komplet soft ale ani to nepomohlo, technik mi stále tvrdí, že je to baterkou (mám tam už druhú Exide Agm) , vraj tam má byť originál. Je možné, aby bol v baterkách nejaký rozdiel, keď majú rovnaké parametre?

Ahoj zjistil jsi čím to bylo? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte klubáci, mám asi veľký problém. Dnes po výmene batérie na 508 mi už nenaštartovalo auto.Dal som tam rovnakú ako bola pôvodná, t.j, Exide AGM. Po stlačení tlačidla start sa nedeje nič. Budiky nesvietia, interiérové svetlo áno, auto reaguje na dialkové ovládanie, po zamknutí sa ale nesklopia spätné zrkadlá. Po skontrolovaní neorigo diagnostikou sú chybove hlášky v BSI ale tam sa s touto diag nedá dostať. Mohlo by pomôcť origo Lexia alebo Diagbox? Alebo aké príznaky by mohli byť okrem vyššie popísaných keby náhodou odišla BSI? Ráno do práce a auto nefunkčné, viete prosím poradiť?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...