popest Odesláno 15. listopad 2016 Odesláno 15. listopad 2016 Ahoj, chci se jen zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s podobnou věcí. Připadá mi, že to dělá jen když je zima. Občas to udělalo když jsem auto kupoval v únoru. Přes rok jsem si toho nevšiml, ale teďka jak se ochladilo, tak je to zpět. Když vezmu za kufr a nechám ho ať se sám otevře, tak ke konci otevírání nezpomalí jako obvykle, ale zprudka se otevře až to trhne s celým autem. Je to lehce vidět i na pantech jak to s nimi škubne. Není to zrovna ideální... Když kufr několikrát zavřu a otevřu zlepší se to (asi se ty vzpěry ohřejí). Je to běžný jev nebo to nové vzpěry spraví? Ptám se, protože jedna stojí 1100,- :-) díky. Citovat
Guest Sale Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 (upraveno) Běžné to není, protože to spíš nedrží nahoře a padá, takže bych neřešil a raději to přidržel. A pokud chceš nutně nové, tak na autorozvody.cz seženeš v ceně od 220 do 550 Kč za kus. Upraveno 16. listopad 2016 uživatelem Sale Citovat
Ajap Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 Mně se taky v zimě vzpěry kufru chovají tak nějak podobně nestandardně. Dělá to snad odjakživa, neřeším to... Citovat
306xn Odesláno 17. listopad 2016 Odesláno 17. listopad 2016 (upraveno) Na 306 break som vymenil a dvere ma potom pomaly odsotili od auta a to som tam dal podla starych nahradu a stali asi15€ obe Upraveno 17. listopad 2016 uživatelem 306xn Citovat
popest Odesláno 17. listopad 2016 Autor Odesláno 17. listopad 2016 Jj mám podobnou zkušenost na Renault Megane. Koupeny z aftermarketu jako náhrada. Víko kufru málem urvalo i střechu. Co jsem četl na fórech, tak ty origo (alespoň u Renaultu) jsou konstrukčně jiné a "zabrzdí" těsně před jejich úplným vytažením. Proto jsem chtěl koupit origo Peugeot. Akorát mi přišlo divné, že to dělá jen v zimě. Jak psal Ajap, dělá mu to taky: "snad odjakživa". Asi tedy nemá cenu utrácet 2200,- za nové origo, které to zřejmě budou dělat taky. Podívám se jaké mají ty moje číslo, třeba budou v serviceboxu už jiné, novější. Pak to možná prubnu, jinak asi ne. Díky za Vaše reakce :-). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.