extom86 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 (edited) 307 SW, Chlapi už jsem z toho na prášky, od leveho kola mi jakoby chrastí a klepe při určitých nerovnostech, jak při zrychlovaní tak i při brždění. Mam komplet nové všechny čepy, všehno uložení mimo spodní tyče stabilizátoru ta je ale tuhá, nové tyčky stabilizatoru jsou také , velké rány ze předu necítím... můžou to být tlumiče? ?? při určitém prujezdu zatáčkou i dyž jsou nerovnosti to nedělá, spíše když jedu po rovině, Edited November 12, 2016 by extom86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Uložení stabizátoru máš taky nový? Dělalo mi to podobně u 306ky a byla to pružina. Koukni jestli ji nemáš štípnitou. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
extom86 Posted November 12, 2016 Author Share Posted November 12, 2016 pružina je celá, uložení stabilizátoru jsem nedělal pouze.kosti..mm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Udělej ještě uložení stabizátoru a bude klid. Na jedné straně jsem už měnil a druhé se občas ozve. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 No nejspíš poklepává hřeben řízení, je nejvice vyběhaný při rovném směru, proto to v zatačce nedělá. Na 406 je sada vymezovacích podložek kterými se to dá vymezit, nevim jestli na 307 bude taky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts