vlado.g Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Čaute bratia, chcem sa spýtať, či náhodou neviete ako nadstaviť automatickú slnečnú clonu strechy keď sa neuzatvorí úplne?? pre ulahčenie mojej otázky Vám prikladam fotku kde sa zastaví tá slnečná clona. Celkom to lezie na nervy keď akurát v tom kúsku mi svieti slnko do očí Ďakujem za všetky rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Fuj, to je špinavý A to je tak od začátku, nebo se to objevilo časem? Jestli se v tom někdo nehrabal a špatně nenastavil koncovou polohu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puq Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 vyskusaj ci nepomoze toto (to je z pouzivatelskej prirucky). ja som to osobne este neskusal: Reinicializácia systému: Po opätovnom zapojení batérie alebo v prípade poruchy vzniknutej počas pohybu clony, je za určitých podmienok nevyhnutné systém reinicializovať: 1. otočte otočný ovládač do polohy úplnéhootvorenia, 2. počkajte, pokiaľ clona zaujme úplneotvorenú polohu, 3. ihneď zatlačte na otočný ovládač po dobuminimálne troch sekúnd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin__ Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Měl jsme to stejné. Stačí, když je střecha zavřená, stlačit ten otočný ovladač a držet. Střecha dojede k dorazu a polohu si ŘJ uloží. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado.g Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 Ďakujem Vám "puq" a "Martin__" pomohlo podržanie tlačítka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts