Marcel505 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Jsou středové tunely lehce záměnné? Jde mi o to za ruční brzdou, u Kouďáka jsem sundaval ten větší (s vypínači) s odkládací přihrádkou a na kastli byl ještě nějaký plech. Půjde mi to na 405, kde je ten menší střední tunel (ten bez vypínačů)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Mělo by, taky jsem to kdysi přendaval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 Díky a budu doufat. Přišel mi ten plech dost velkej, aby na to padl ten menší plast... No budu doufat. Protože kdyby šel ten plech sundat, vzal bych jej, ale patrně byl nabodovanej nebo přinejtovanej a koberec na tom dost držel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted December 9, 2016 Author Share Posted December 9, 2016 Tak to nevypadá moc dobře, vyndal jsem popelník z toho malého plastu kolem ručky a žádný plech tam není, tak to tam velkej tunel není za co chytit... :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagustino Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Aha jsi mě zklamal taky jsem uvažoval o výměně středového tunelu, ty máš nový nebo starý model? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted December 17, 2016 Author Share Posted December 17, 2016 Mám starej model. Problém bude v tom, že to tam nebude na co přichytit. Malej tunel je chycenej vzadu, velkej na plech ze stran. Kdyby to šlo, tak jsem to z toho auta sundal, ale přišlo mi, že to tam je heftnutý nebo nanejtovaný... Jenže koberec držel fest, tak jsem to nebral. Každopádně už tehdy jsem si říkal, že tak velkej plech se těžko schová do malýho tunelu... :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrikj Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Zkouším vyndat ten středový tunel na novém modelu. Mám ho včetně loketky a přepínačů u ruční brzdy. Povolil jsem dva šrouby vzadu na boku, dva vepředu pod manžetou řadicí páky. Ručku zatáhnul do nejvyšší polohy. Odpojil konektory A stejně to nejde vyjmout. Rvu do všech stran a nic . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrikj Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Tak už jsem si poradil. Hrubou silou. Po celkové demontáži středové konzole vybavené loketní opěrkou jsem zjistil, že konzola drží ještě dalšími 2 šrouby k podlaze. V návodu od Haynes se to nedozvíte, ani v servisboxu. Je potřeba šroubovákem vyloupnout tu odkládací přihrádku, co je potažená takovým semišem (VIZ OBRÁZEK Č.16). Je pod madlem ručky, když je brzda uvolněná. Pod ní jsou pak dva šrouby, co drží L-konzolu z ocelových trubek a je k ni připevněna ta loketní opěrka. Poté pujde konzola přetáhnout přes ručku, která je v nejvyšší poloze (zabržděno). Byl to celodenní boj, ale už jsem to naskládal zpět. Vše jen kvůli 2 žárovkám v displeji zobrazující čas/teplotu . Kdo si hraje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 A nestacilo povolit tie spodne sroby pod radiom, ten stredovy a vrchne a islo by to von? Ale nabuduce uz budes vediet ako nato :-))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrikj Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Musí se povolit dva šrouby vpředu pod rádiem. Pak dva šrouby vzadu na boku konzole. Jsou přístupné po odsunutí sedadel. To vše je popsané v Haynes příručce. Jenže to platí jen pro konzolu bez loketní opěrky. Pokud je loketka, musíš povolit další dva šrouby, co drží kovovou L-výztuhu k podlaze. Šrouby jsou schování pod krytem viz. obrázek výš č.16. A to jsem nikde nevyčetl, tak jsem za to rval, až to povolilo. A pak zjistil, že tam byly ještě jiné šrouby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Clovek sa stale uci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted October 28, 2018 Author Share Posted October 28, 2018 Každopádně díky za návod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts