Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Mapy do rt3


Lord Back

Recommended Posts

čau chlapy a děvčata můžu se vás zeptat jak rozchodit mapy v peugeotu 307 s barevnou obrazovkou. 

nějaký mapy jsem našel na uložto ale nevím v jaké podobě bych je měl vypálit aby to auto přehrálo. zkusil jsem to vypálit jako iso to nevzal a když to zkopíruji tak to taky nebere poradíte mi nebo mi jen odkážete kde se to dá koupit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to mi moc nepomohlo to asi mam spatne mapy, nechapu ten zpusob jak je tu ziskavate. nejsem tu novacek, ale par let jsem byl mimo toto tema, honil jsem jinou fr. znacku ale ted jsem se vratil k peugeotu a tyto stranky ponekud nepoznavam tak jestli by mi nekdo pomohl jak ty mapy dostat do auta a pokud mozno i s cestinou do menu rt3 tak mu budu zavazanej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Jak prosim aktualizuji sw. dneska prijel kamarad s 307 a ma taky rt3 a ja se uplne zdesil on si muze v menu nastavovat auto. svetla, coming home, kdyz zaradi zpatecku ukaze se mu na displeji obraz auta a ukazuje mu jak daleko ma prekazku atd. ja to tam vubec nemam zadny nastaveni nic. park asist mi jen pipal ted uz ani to ne nevim ani proc. v peugeot planet to ukazuje ze snimace jsou ok az na pravej vnejsi, test bzucaku funguje a kdyz zaradim zpatecku tak jen dlouze pipne a tim to konci pak uz nepipa cca mesic zpatky to slo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Keby si to povodne vlakno fakt prestudoval,tak by si prisiel na to,ze to je RT3 VAN.Teraz potrebujeme vediet verziu sw.Keby si to vlakno prestudoval,tak by si vedel,ze to zistis dlhym podrzanim MENU v Unit Description v 3.riadku.Verzia bude vo formate 5.xx.A nevieme ake mapy si stiahol.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trosku tu ctu je to van.  verzi zjistim zitra ale docetl jsem se tu ze u 2004 neslo nic nastavova a park asist byl jen zvukovej tak to vse vysvetluje kamarad co tu byl ma r.v.2006 tak asi proto tam ma nastavovani a ja ne. jinak ty mapy jsem vzdal to proste nejde nevim proc asi mam nejakou zakladni verzi ty rt3 jelikoz to oproti ty novejsi co ma kamarad nic neumi 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak odpoved je jasna,mas staru verziu sw.Potrebujes verziu 5.5x,inaksie ti nove mapy nepojdu.Je potrebna aktualizacia.Mozes ju mat aj s cestinou.Viac v SZ.A k cuvacim senzorom,ak nefunguje jeden,tak nefuguje nic.To jedno dlhe pipnutie ta na to upozornuje.

Upraveno uživatelem xpetrix
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...