Charlie 1 Odesláno 14. červen 2017 Odesláno 14. červen 2017 To jsi dobrý blázen zaplatit za chip a nemít v ruce záznam z brzdy,může to byt jen placebo efekt....ale asi byla lákavá cena... Citovat
JVT Odesláno 14. červen 2017 Odesláno 14. červen 2017 Jak tady čtu ty oprávněné nářky nad dlouhou dodací lhůtou tak mne překvapuje, že mám před sebou stále stát verzi Allure v benzinu i Active v naftě. Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. červen 2017 Odesláno 14. červen 2017 Asi bude problém v ceně... Ze nejsou pryč... Citovat
JVT Odesláno 14. červen 2017 Odesláno 14. červen 2017 (upraveno) cena je určitě dobrá jen si každý klient při zadávání objednávky občas vymyslí doplňky které nemám. Není jednoduché objednat na sklad přesně to co který zákazník chce. Upraveno 14. červen 2017 uživatelem JVT Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. červen 2017 Odesláno 14. červen 2017 Tak sem náhod ceny a co mas za vybavy+co tam je navíc. Citovat
JVT Odesláno 14. červen 2017 Odesláno 14. červen 2017 Nemám tady zaplacenou reklamu. Jsem tady členem jako soukromá osoba. Citovat
Milan+ Odesláno 14. červen 2017 Odesláno 14. červen 2017 Stačí otevřít peugeot čr a tam je taky dost skladovek. Citovat
Veverka Odesláno 15. červen 2017 Odesláno 15. červen 2017 V Tuesday, June 13, 2017 at 22:28, benik1984 napsal: Dneska jsem konzultoval chip v peugeotu a rekli mi ze zaruka a optiway servis papa lala kdyz to cipnu. Od 1.6. maji pri prijmu zjistovat jestli neni chip v RJ a opravy a zaruky spojene a vyssim vykonem (cti skoro vsechno co se pos*re) neuznavaji :-/ Pobavim se s pravnikem jak to je.. a dam vedet A co čekáš, že ti právník asi tak řekne? Citovat
benik1984 Odesláno 15. červen 2017 Odesláno 15. červen 2017 Bral jsem to jako reakci, že si to tady kolega nechal čipnou hnedka od "novoty", tak jsem myslel, že to nějak jde, když jsem na tom webu viděl homologaci, kterou umí zapsat do TP. Když jsem si nechal před lety montovat LPG, tak se vzpírali, že přijdou o záruku, ale právník mi řekl, že ne a měl pravdu a s reklamací jsem uspěl. Citovat
MilanF1 Odesláno 15. červen 2017 Odesláno 15. červen 2017 Záruka určitě padá na věcí, které můžeš ovlivnit tím chipem. Pokud budeš mít špatné těsnění na dveřích, nemůže za to jiný SW v jednotce. Když se tím nikde nebudeš chlubit, budeš mít problém se zárukou, jenom když by měl někdo opravdu zájem to zjišťovat (reklamace vadných motorových dílů). Citovat
benik1984 Odesláno 18. červen 2017 Odesláno 18. červen 2017 Nahodou mate nekdo zasterky na 3008 original. V Pugu mi chteji nadelit neco za cekani. Ale nikde jsem nevidel foto jak to vypada na aute. Nerad bych aby to bylo jak pest na oko. Mam to v balicku s plnohodnotnou rezervou, gumove koberecky navic, ty zasterky, nosic na kolo, klicenka a drzak na mobil. Diky za foto Citovat
MJSytic Odesláno 19. červen 2017 Odesláno 19. červen 2017 https://eshop-peugeot.cz/cs/119-zasterky#/model_vozu-3008_nova_p84_od_2016 Citovat
Taif Odesláno 19. červen 2017 Odesláno 19. červen 2017 V 14.6.2017 at 11:30, JVT napsal: Jak tady čtu ty oprávněné nářky nad dlouhou dodací lhůtou tak mne překvapuje, že mám před sebou stále stát verzi Allure v benzinu i Active v naftě. No, to je sice hezké, ale já stále čekám na Allure s motorem 2.0 blue HDi, MT a to je celý problém, prostě nejsou schopni tuto konfiguraci vyrobit. Ostatní prý není až zase takový problém. Snad se dočkám, mělo by to jít do výroby srpen/září, hm, takže 10-11 měsíců od objednání!!! Někdo tu psal, že už by se na to vykašlal, že Peugeot není ze zlata, to je sice pravda, ale ještě tomu dám šanci do uvedených měsíců a pak se podle situace rozhodnu... Citovat
Taif Odesláno 19. červen 2017 Odesláno 19. červen 2017 svijam Prosím tě, chtěl jsem se tě zeptat, jestli jsi náhodou nezkoušel na tom displeji ( "tabletu") v autě přehrávat video. Celkem by mě zajímalo jestli to nějak přes USB náhodou nejde...Díky Citovat
Milan+ Odesláno 19. červen 2017 Odesláno 19. červen 2017 Chceš auto nebo TV. Tohle nějak nepobiram, pak jsou ty zprávy v t ,ze někdo koukal na TV v autě. Nebo kvůli sousedům? Citovat
Honza3008 Odesláno 19. červen 2017 Odesláno 19. červen 2017 Tak dnešní info od prodejce je, že můj P3008 je vyroben a do konce týdne má být v ČR v centrálním skladu a pak poputuje k prodejci. Tak snad se dočkám. @Taif to je síla - čekačka na auto rok.... Citovat
Taif Odesláno 20. červen 2017 Odesláno 20. červen 2017 Honza3008 Tak to ti upřímně přeji a jsem zvědav i na tvoje postřehy k autu, doufám, že sem pak vložíš nějaké, a samo také foto auta No jo, je to síla, ale v srpnu nebo v září bych se měl dočkat, alespoň dle sdělení Peugeotu ČR. Věř mi, že by mi v listopadu 2016, když jsem auto objednával, vůbec nenapadlo, že budu čekat takhle dlouho, ale když už jsem to vydržel do teď, nechce se mi to už rušit. Mám čím jezdit, auto mám celkem ještě zachovalé s čerstvou technickou...Švagr svého času čekal na svůj Range Rover Sport také téměř rok a to mu ještě pak dodali úplně jiný než si objednával (jiná výbava, jiná barva), mazec. Milan+ Nehledej v tom žádnou vědu, jen mě prostě zajímá jestli to jde... Citovat
svijam Odesláno 20. červen 2017 Odesláno 20. červen 2017 Honza3008 Zdravím, tak to je paráda. Super zpráva. Těším se i na tvoje poznatky. Já už za měsíc najeto 2500 km a zatím pohoda. Citovat
Honza3008 Odesláno 21. červen 2017 Odesláno 21. červen 2017 @Taif @svijam Jasně, že sem budu dávat své postřehy a poznatky. Už se těším, až ho projedu Citovat
JVT Odesláno 21. červen 2017 Odesláno 21. červen 2017 Vážení Pežoťáci a vlastně i příznivci jiných značek. V dnešní době kdy si nekupujete, jak to napsat aby jste se neurazili, běžnou skladovou konfekci je delší, možná až i dlouhá výrobní lhůta věc normální u všech značek. Vybrali jste si krásný a i technicky výborný vůz. V ceníku je ještě spousta možností dodatečného vybavení. Není to běžný řadový vůz. U značky Peugeot je to další v řadě Evropský vůz roku. Co k tomu dodat? Objednávek je víc než je kapacita výroby. Bohužel se našlo i pár neočekávaných okolností ( požár u dodavatele atd) které mají vliv na dodávky. Myslíte, že je nám příjemné dokola vysvětlovat nespokojeným klientům, že vůz ještě není. Má nejstarší objednávka P 3008 z poloviny listopadu se vyřídila až v polovině června. Klient je dnes nadšený. Prosím vydržte a moc nenadávejte prodejcům. Věřte, že dělají vše proto aby jste jezdili co nejdříve. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.