Sniper17 Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 Zdravím Už asi týden v kuse a 2-3 denně mi na ntb skočí hláška že aktualizace potřebují restart když restartuji tak načítá strašně dlouho z5 do systému ale pak hodí hlášku že se nepodařilo nainstalovat.Vůbec netuším jakou aktualizaci to instaluje nikde to nemohu dohledat,předem děkuji za rady Jirka. Citovat
MotoMoto Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 A restart děláš v nastavení-aktualizace a nebo klasicky přes napájení a restart? Citovat
Sniper17 Odesláno 26. říjen 2016 Autor Odesláno 26. říjen 2016 Restart jsem dělal jak v aktualizaci tak normálně přes start. Citovat
MotoMoto Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 zkus vrátit poslední aktualizaci zpět a provést to znovu. Pokud děláš restart z aktualizací tak by to mělo proběhnout v pořádku. Máš při tom restartu připojený internet? Citovat
Sniper17 Odesláno 26. říjen 2016 Autor Odesláno 26. říjen 2016 Prosím jak vrátit zpět poslední aktualizaci ? a ano internet mám stále napojen děkuji ti za trpělivost Citovat
MotoMoto Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 v aktualizacích Vrátit zpět předchozí Build Citovat
MJSytic Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 Pokud to nezabere, tak bych na to šel touhle cestou. Ten nástroj je primárně určen k omezení automatických aktualizací ovladačů zařízení, ale umožňuje náhled na jednotlivé aktualizace. Mělo by tam být vidět, co se ti tam pokouší natlačit a podle toho se pak můžeš zařídit Citovat
Sniper17 Odesláno 26. říjen 2016 Autor Odesláno 26. říjen 2016 (upraveno) Dííííky moc už je to v pohodě byla to aktualizace grafické karty ono totiž já zapoměl napsat že mi to pokaždé hodilo že ovladač grf.karty byl uspěšně obnoven ale už to šlape díky pánové Upraveno 26. říjen 2016 uživatelem Sniper17 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.