Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

Už asi týden v kuse a 2-3 denně mi na ntb skočí hláška že aktualizace potřebují restart když restartuji tak načítá strašně dlouho z5 do systému ale pak hodí hlášku že se nepodařilo nainstalovat.Vůbec netuším jakou aktualizaci to instaluje nikde to nemohu dohledat,předem děkuji za rady Jirka.

Odesláno

A restart děláš v nastavení-aktualizace a nebo klasicky přes napájení a restart?

Odesláno

zkus vrátit poslední aktualizaci zpět a provést to znovu. Pokud děláš restart z aktualizací tak by to mělo proběhnout v pořádku. Máš při tom restartu připojený internet?

Odesláno

Pokud to nezabere, tak bych na to šel touhle cestou. Ten nástroj je primárně určen k omezení automatických aktualizací ovladačů zařízení, ale umožňuje náhled na jednotlivé aktualizace. Mělo by tam být vidět, co se ti tam pokouší natlačit a podle toho se pak můžeš zařídit :myslim 

Odesláno (upraveno)

Dííííky moc už je to v pohodě :)  byla to aktualizace grafické karty ono totiž já zapoměl napsat že mi to pokaždé hodilo že ovladač grf.karty byl uspěšně obnoven ale už to šlape díky pánové :)

Upraveno uživatelem Sniper17

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...