ricik13 Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Zdravím odborníky a opět prosím o radu. Po zatažení ruční brzdy něco prasklo (bouchlo) a brzda již nebrzdí.Nejprve jsem prohlédl ze spoda jestli nepraskl nějaký lanovod,ale nepraskl.Ale vznikla vůle na lanovodu od páky k zadnímu rozdvojení lanovodů.Pod plastem (tunelem) jak je na ručce štelovací šroub jsem viděl že vznikla vůle na lanovodu cca 1 cm. Víc jsem toho nevypátral tak prosím o rady. Jsem laik a tak nevím kde mohlo co prasknout :-( Snad jsem problém napsal tak nějak srozumitelně ? moc děkuji za rady Citovat
Almanil Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Srozumitelné to je, jestli je samotné lanko v pořádku, pak možná ten mechanismus nastavení. Odesláno z mého Lenovo S60-w pomocí Tapatalk Citovat
ricik13 Odesláno 24. říjen 2016 Autor Odesláno 24. říjen 2016 a nemáte prosím někdo třeba foto co by tam mohlo prasknout ? popř,jestli a co se dá koupit a vyměnit .Když jsem ten štelovací šroub dotáhl lanko zabírá ale jakoby bylo krátké :-( Citovat
Zdeník Odesláno 28. říjen 2016 Odesláno 28. říjen 2016 Ahoj, pokial si dobre pamätam lanka su tam tri. Od páky k náprave - dlhé, a potom prave a lave vzadu. Mne osobne prasklo to dlhe lanko asi 30 cm zpredu. Praskol obal bowdenu, dosla tam voda, zhrdzavelo a jedneho pekneho dna prasklo. Jeho výmena a aj výmena tych ostatných je praca len pre zdatnych amaterov alebo pre servisakov. Zdeno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.