Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zadní brzdič 405ky


MartinT

Recommended Posts

Čus, máš tam buben nebo kotouč? Pokud máš kotouč, tak ten třmen musíš cele rozebrat a vyčistit ten mechanismus ruční brzdy. Rez se tam vždycky zažere a pak je to na ..... . Je to pěkná pakárna, pod brzdovým válečkem je segerovka hodně blbě přístupná a museli jsme to dělat 3. Tak hodně zdaru, budeš ho hodně potřebovat (a kup si pilníky na motorovou pilu- nimi se to nejlíp dělá)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jěště jednu věc bych pro jistotu potřeboval vědět. Když vyndám váleček a segrovku tak tam musí být ještě těsnění mezi brzdovou kapalinou a mech. ruční brzdy jestli se nepletu. V opravný sadě jsem nic nenašel. Mám si předem něco koupit nebo to lze vyčistit bez nových dílů?

Díky M.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je normální věc. Zima sebou přináší sůl a jiné srágory a pak to takhle dopadá. Hodně často se tento problém ukaže, když praskne ta gumová prachovka co je u brzdiče a pak se tam dostane voda, sůl a bordel a problém je tu. Nezbyde Ti nic jiného než uposlechnout zkušených Peugeotáků a rozebrat a vyčistit, promazat. Jinak normálně TI brzdy fachčej??? Píšeš tady, že budeš vyndavat váleček.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zima je hrozná svinucha. Tyhle spoje a lanovody, prachovky a různý jemně pohyblivý věci se takhle serou. Já to musím zaklepat ale moje Mičko má ručku OK ale ABS (no function) měnil jsem stabil. řízení čekají mě tlumiče ........no a dost. Až to rozebereš budeš vědět víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sory, ře píšu tak pozdě, ale neměl jsem dřív čas. Pod tím brzdovým válečkem je o-kroužek a jde to sehnat s celou sadou gumiček(v létě to stalo nějak 250,- na jedno kolo), ale nekupoval jsem to v orig, dílech PEUGEOT, ale v takovým miš-maš pro všechna auta) Ta ruční brzda má takový excentr a on tlačí na brzdový pístek přes takovou osku s rychlým závitem. Tam je ten o-kroužek, který musíš vyměnit a všechno pořádně vyčistit. Čus

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...