Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cvrkani u motoru

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Je mi jasne ze jen tak rict zavadu nejde, ale pokusim se ji vysvětlit. Něco mi zacalo rachotit u motoru. Presneji, když stojim před otevřenou kapotou, tak se mi zda ze je to dole na leve strane motoru. Nastartuju studeny motor a něco tam cvrka. ( Rachoceni, cvrkani ) je nejen na volnobeh, ale reaguje i na otaceni volantem. Po par minutach to prestane. Pokusil jsem se to nahrat na mobil. Nastartoval jsem, ale jak na potvoru nic, tak jsem tomu pomohl otacenim volantu. Jak uz jsem psal, tak po par minutach to uz nedela. Az na druhy den když vlezu do studeného auta. netusite někdo co mi odchazi a jestli je to urgentni? ted jsem menil všechny kotouce i s dectickama + olej a všechny filtry, tak mam radost :(

Video dodam hned jak ho nahraju.

Kazdopadne s tim zajedu i do servisu, ale dostanu se tam s tim az za tyden.

Tady je to video :

Upraveno uživatelem Rocles
Vlozeni videa
Odesláno

Pokud máš mechanické servo poháněné řemenicí, tak bych hledal problém v servu. Jestli je tam elektrické, tak jedině sundat řemen a zkusit napínací kladku a taky alternátor, může odcházet ložisko nebo volnoběžka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...