Návštěvník Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 (upraveno) Je mi jasne ze jen tak rict zavadu nejde, ale pokusim se ji vysvětlit. Něco mi zacalo rachotit u motoru. Presneji, když stojim před otevřenou kapotou, tak se mi zda ze je to dole na leve strane motoru. Nastartuju studeny motor a něco tam cvrka. ( Rachoceni, cvrkani ) je nejen na volnobeh, ale reaguje i na otaceni volantem. Po par minutach to prestane. Pokusil jsem se to nahrat na mobil. Nastartoval jsem, ale jak na potvoru nic, tak jsem tomu pomohl otacenim volantu. Jak uz jsem psal, tak po par minutach to uz nedela. Az na druhy den když vlezu do studeného auta. netusite někdo co mi odchazi a jestli je to urgentni? ted jsem menil všechny kotouce i s dectickama + olej a všechny filtry, tak mam radost Video dodam hned jak ho nahraju. Kazdopadne s tim zajedu i do servisu, ale dostanu se tam s tim az za tyden. Tady je to video : Upraveno 9. říjen 2016 uživatelem Rocles Vlozeni videa Citovat
Guest Sale Odesláno 10. říjen 2016 Odesláno 10. říjen 2016 Pokud máš mechanické servo poháněné řemenicí, tak bych hledal problém v servu. Jestli je tam elektrické, tak jedině sundat řemen a zkusit napínací kladku a taky alternátor, může odcházet ložisko nebo volnoběžka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.