Lukas.407 Odesláno 30. září 2016 Odesláno 30. září 2016 zdravim, z jakeho materialu jsou pate dvere na P807. dneska me naborili zezadu (nic velkeho) a dole jeodloupla barva a vypada to jako lamynat:) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. září 2016 Odesláno 30. září 2016 je to mozny P806 (Evasion) je ma z lamina Citovat
Lubo§ Odesláno 30. září 2016 Odesláno 30. září 2016 Predne blatniky, zadne blatniky, piate dveru su z niecoho takeho plastoveho nieco take ako ma renault predne blatniky Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. říjen 2016 Odesláno 1. říjen 2016 (upraveno) Takže Trabant má najlepšie pokrytie servisom na svete. V každej lekárni kúpite pasku na zalepenie praskliny :-) Upraveno 2. říjen 2016 uživatelem mmartinkovic Citovat
Lukas.407 Odesláno 2. říjen 2016 Autor Odesláno 2. říjen 2016 Ok, trabos uz je v servisu:) tak uvidime co tam vsechno bude... Citovat
myšut Odesláno 2. říjen 2016 Odesláno 2. říjen 2016 co by tam bylo...jestli si byl zbořenej a budeš mít plnění ,dostaneš jiné dveře problém těch dveří je stáří ,křehne to a praskne ve velkým...ani to není vidět pak bys to musel nějakou rohoží z plastu ,polyesterem to spojit ,patlat tmelem se skelným vláknem, chytnout tvar....brousit na vodě, tmelit ,brousit ,plničem postříkat ,sprejem na barvy na plast a finálně barvu , nástřiky a bezbarvej ,vyhřát to někde.nechat den dva zrát........je to strašná drbačka. Fůra lakyrů ještě bude prohlašovat ,že je to plast ,neví jak se to chytne ...přitom o nic nejde,s plastem se dělá dobře ,ale je to zoufale na dlouuuuho Citovat
Lukas.407 Odesláno 2. říjen 2016 Autor Odesláno 2. říjen 2016 no myslel jsem,jestli tam nebude neco dalsiho, moc jsem to neprohlizel... dvere mam jen dole na hrane "odrolene". zatim mi dali nahradni auto, tak uvidime jak to dopadne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.