kavol Odesláno 23. září 2016 Odesláno 23. září 2016 S.O.S. ... prosím prosím, dokázal by mi někdo poradit servis v Praze, kde se vyznaj v autobusech, byli by mi to ochotný prohlídnout v neděli a nenechal bych jim tam za to celou vejplatu? teď po cestě mi v půlce dálnice v autě něco pšouklo, displej zahlásil chybu ESR (haha) a jedu v nouzáku, a to ještě dost mizerně (kopce na D1 na trojku padesát) ... mám s sebou dia, akorát jsem si neopsal chybu, ale bylo to něco ohledně turba, ve smyslu že dává moc vzduchu, nicméně podle měření parametrů je tlak na turbu shodný s atmosférickým a nehne se nahoru ... byl bych si myslel, že znova prdla hadice, ale to se tehdy chovalo úplně jinak zítra brzo ráno vyrážíme z Prahy na vejlet vlakem a vracíme se večer, tak to je asi zabitý abych něco řešil, v neděli a pondělí ráno tu jsme a v pondělí ve dvě odpoledne bysme zase měli bejt zpátky na Moravě, u Svitav, kde budem do středy a pak teprv domů do Brna ... dost naprd, abych s autem v tomhle stavu objížděl půl republiky :-( Citovat
straki007 Odesláno 24. září 2016 Odesláno 24. září 2016 Rachla spodni hadice u intercooleru. Docela draha sranda protoze je propojena s hadici ktera vede k chladici. Jde ale propojit trubkou nejakeho rozumneho prumeru. Citovat
kavol Odesláno 24. září 2016 Autor Odesláno 24. září 2016 před 14 hodinami, parizov napsal: http://www.domansky.cz/ dík, bohužel nemají na mě čas :-( před 4 hodinami, straki007 napsal: Rachla spodni hadice u intercooleru. taky dík, a myslíš díl č. 1490414080 (0382X3)? za 3000? - tvl, to se po... v kině jestli je to ono, mám šanci to nějak poznat když na ulici vlezu pod auto abych to ověřil, bude to tam na mě asi foukat nějakou dírou? - že bych se rovnou po cestě stavil shánět ve Slušticích ... kolik by tak za to mohli chtít z druhý ruky? a kromě toho, že to naprd jede, stane se něco, když s tím teda dojedu zase až domů (~300 km)? Citovat
MartinK123 Odesláno 24. září 2016 Odesláno 24. září 2016 tuhle hadici jsem měl prasklou tohle léto cestou z Chorvatska. chybu to ale nehlasilo zadnou. stalo se to v polovině Rakouska a dojeli jsem az do Brna - na rovině 110km/h, do kopce to dovolilo max 90km/h. V servisu to zvedli a hned tu diru viděli a volali mi tu podobnou cenu. Citovat
oddie Odesláno 24. září 2016 Odesláno 24. září 2016 Takováhle závada je zpravidla na dojetí řešitelná ducktape. Nebo případně něčím, co se běžně vyskytuje v kutilských marketech otevřených i v neděli. Citovat
kavol Odesláno 25. září 2016 Autor Odesláno 25. září 2016 super, tož kdo se vyskytnete se Strakim někde na srazu či kdekoliv na pivu/co pije, tak mu to zaplaťte a pošlete mi účet :-) - naprosto přesný tip! ve vší smůle mám kliku, že to už někdo spravoval přede mnou ... když jsem věděl, na co kouknout, tak koukám a nestačím se divit - hadice celá urvaná trčela do prostoru, tak v první okamžik jsem si povzdechnul, že to teda na lepicí pásku nebude ... ovšem při bližším pohledu jsem zjistil, že na co koukám jsou dva kusy jedný hadice, a z jednoho toho kusu trčela trubka a na obou stranách byl stahovací pásek - takže to někdo už spravoval vložením tý trubky, stačilo nasadit to zpátky a pořádně utáhnout ten stahovací pásek odpoledne jsme jeli přes Prahu a auto v pohodě; teda chyba po startu svítila furt, ale nechala se promazat akorát bych k tomu měl dotaz - celej spodek byl mastnej, na tý trubce byla kapka a uvnitř hadice byl olej, to je normální, kde se to tam vzalo? (po všech opravách mi olej nemizí, nedolejval jsem zatím ani kapku, ale těžko říct teď, na nějaký deci za poslední ani ne stovku s tou závadou nepoznám) a jinak teda nevím, co s tím dlouhodobě, kupovat díl za ~3 kKč se mi nechce, zvlášť když to má čtyři části a prdlou mám jednu ... Citovat
oddie Odesláno 25. září 2016 Odesláno 25. září 2016 Je to normální, že je vnitřek mastný, turbo vždycky malinko propouští, plus odvětrávání klikovky taky. Nesmí tam být nalito, ale že je to mastné a vykape pár kapek je běžné. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. září 2016 Odesláno 25. září 2016 odmastil bych dobře ten spoj--trubku zvenku a hadici zevnitř--a třeba dal nové stahovačky, aby to zas nespadlo...,zatím bych tu hadici za tři litry nekupoval Citovat
kavol Odesláno 25. září 2016 Autor Odesláno 25. září 2016 dík za info - zdálo se mi těch "pár kapek" nějak moc, ale ono se to blbě odhaduje odmastil ... to se řekne, měl jsem akorát papírovej ubrousek :-) každopádně dotáhnul jsem to co to šlo, na jednom pásku jsem strhnul závit, achjo, no hlavněže vim, kam se podívat, pokud se něco takovýho objeví znova chlapi super, já jsem z toho v pátek byl úplně v pr..., jak se to auto chovalo, to bylo skoro o hubu, vidina takhle jet 300 km zpět na Moravu, no děsil jsem se, ještěže to fórum máme :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.