Schreek 1,981 Posted April 7 Author Share Posted April 7 Nechával jsem repasovat a posílit, jestli pan ještě funguje nevím https://gorcak.sluzby.cz/ Každopádně sehnat se dají v peugeotu, ale ta cena co si pamatuji byla úplnej nesmysl Quote Link to post Share on other sites
Pe.Tr 6,156 Posted April 7 Share Posted April 7 (edited) 1200 kus origo ale da se za pulku koupit i silnejsi od stellantise. ja kupoval pres Schaffer&Sykora tusim meli 440Nm a pohoda. vem stary tlumic a najdi si kdo v tvem okoli umi prodat plyn vzpery Stabilus , podle rozmeru stareho nd v katalogu najdou spravny typ a objednaji. tak kecam je tam origo 140Nm a ja daval 200Nm Edited April 7 by Pe.Tr uprava nazvu nd Quote Link to post Share on other sites
OK406 1,547 Posted April 7 Share Posted April 7 @Schreek otevřu tento ,,starší" příspěvek. Mohl bych tě poprosit, jaký máš zkušenosti, poznatky a zážitky s Kawasaki Versys 650? Quote Link to post Share on other sites
Pe.Tr 6,156 Posted April 7 Share Posted April 7 (edited) před 1 hodinou, Palos UB napsal: Dobrý den, mám prosbu , potřebuji vyměnit vzpěry na sedle u Satelise 400 . Nemůžu je nikde sehnat . Poradíte . Děkuji Pavel Před hodinou, Pe.Tr napsal: 1200 kus origo ale da se za pulku koupit i silnejsi od stellantise. ja kupoval pres Schaffer&Sykora tusim meli 440Nm a pohoda. vem stary tlumic a najdi si kdo v tvem okoli umi prodat plyn vzpery Stellantis , podle rozmeru stareho nd v katalogu najdou spravny typ a objednaji. tak kecam je tam origo 140Nm a ja daval 200Nm tak jsem ti to dokonce i dohledal Stabilus 2142LH , napsal jsem ted svemu prodejci jaka je aktualni cena MOV_1439.mp4 Edited April 7 by Pe.Tr uprava nazvu nd Quote Link to post Share on other sites
Palos UB 0 Posted April 7 Share Posted April 7 Móóc děkuji , hned začnu hledat. Quote Link to post Share on other sites
Pe.Tr 6,156 Posted April 7 Share Posted April 7 (edited) před 38 minutami, Palos UB napsal: @Palos UB sorry! uz jsem z toho pazouta celej zmatenej ne Stellantis ale Stabilus ! hledej Stabilus 2142LH 200N Edited April 7 by Pe.Tr ChouLu 1 Quote Link to post Share on other sites
Palos UB 0 Posted April 7 Share Posted April 7 (edited) Móóc děkuji , hned začnu hledat. Můžeš prosím poslat kontakt na Tvého prodejce. Seznam to nenašel. Edited April 7 by pavelu96 Nepiš dva příspěvky za sebou - použij Upravit Quote Link to post Share on other sites
Pe.Tr 6,156 Posted April 7 Share Posted April 7 vydrz do zitra , ted uz tam neni ,rano mi pisne cenu a kdyz tak bych ti to tam objednal a pak poslal. oni prodavaj jen icarum. Quote Link to post Share on other sites
Schreek 1,981 Posted April 7 Author Share Posted April 7 @OK406 Je to univerzální motorka na cestování, blbnutí i na jízdy kolem komína. Vlivem drobné nehody mám už druhý Versys! Byl jsem s ním extrémně spokojený, tak jsem pořídil to samé v novějším kabátě (rv. 2015) a je to zas o level výš. Má lepší průběh výkonové křivky a o fous kvalitnější podvozek. Celkově mám na Versysech najeto přes 25 tis a musím říct, že je to nenáročný na servis, pohodlný, ale zároveň neskutečně zábavný stroj. Péťa and Pe.Tr 2 Quote Link to post Share on other sites
OK406 1,547 Posted April 7 Share Posted April 7 @Schreek Děkuji ... Schreek 1 Quote Link to post Share on other sites
Pe.Tr 6,156 Posted April 8 Share Posted April 8 @Palos UB trošku to podražilo 525,- bez dph kus , dodání 6-8 týdnů Quote Link to post Share on other sites
Palos UB 0 Posted April 8 Share Posted April 8 Cena je super , doba dodání je delší , ale co naplat , vězňů pár. Můžeš je objednat. Můj e-mail: palos1@seznam.cz , ať se domluvíme . Quote Link to post Share on other sites
Pe.Tr 6,156 Posted April 8 Share Posted April 8 objednáno odesláno Quote Link to post Share on other sites
Pe.Tr 6,156 Posted April 8 Share Posted April 8 @ChouLu chceš je taky ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts