Hyblos Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Neprošel jsem technickou. Zadek nebrzdil vůbec, dále zkorodované trubky. I kdybych se pustil do celkové opravy brzd(a to by zřejmě bylo na kompletní generálku celé soustavy), korozi zadního nosníku nad nápravou bych už asi neopravil - nebo opravil, ale asi by se to již nevyplatilo, protože záchytných bodů pro svařování v okolí nosníku moc není. Ani si nedovedu představit, jestli by toto bylo vůbec v profi dílně opravitelné. Je nyní v inzerci na náhradní díly, tak pokud by jste někdo něco potřebovali, dejte vědět. Musím uznat, že to auto je opravdu nadčasové: výbava, spotřeba, pohodlí. A co se spolehlivosti týče, nenechalo mě nikdy ve štychu. Většinu oprav jsem si dělal taktéž sám. Těžko se s ním loučím a ještě těžší bude najít adekvátní náhradu tohoto těžce pracujícího francouze. Inzerát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts