Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyjmutí 3 řady sedadel


pavel.hyks

Recommended Posts

Přesně, kvůli místu. Máme auto od března a sedačky jsme nepoužili, až na jednu světlou vyjímku, nikdy... Zkusím se na to blíž podívat. Otázka taky jestli pak nebude problém na technický, když by tam člověk přijel bez nich.

Upraveno uživatelem pavel.hyks
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to v 807.  A navíc 807 mají z továrny sedačky vyndavací a zase zandavací. Kdežto 5008 je buď 5 sedačka nebo 7 sedačka ale nic mezi tím. Navíc nevím jestli by to byl až takový zisk místa když by jsi je vyndal.  A náhodou není také rozdíl v tom že 5 sedačka má rezervu kdežto 7 sedačka má jen opravnou sadu?  Pokud to tak je tak bude auto bez sedaček uskákané protože je to tam spočítané na nastavení tlumičů. Minulí týden jsem se svou 807 jezdil bez zadních sedaček a měl jsem i skoro prázdnou nádrž a na chování auta už to bylo znát. V okamžiku kdy jsem tam nacpal metrák nákladu tak to bylo v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není, i 5 i sedm sedaček má opravnou sadu, rezerva je jen příplatková výbava. Dokonce po FL snad ani to nejde. Nastavení odpružení je jiné, 7 místná verze má i jinou maximální hmotnost. Jak píše Vena, bude ten zadek ještě uskákanější, než je.

pavel.hyks: Pokud máš v TP sedm nebo 5/7 míst, budeš mít na STK problém, pokud pět míst, asi problém nebude. Obávám se, ale, že když je vyndáš, nebude to vypadat stejně, jako 5-ti místná verze, prostě celá ta úprava v kufru je trochu jiná pro 5 a nebo pro 7 míst.

Upraveno uživatelem Pacho69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...
On 9/13/2016 at 10:55 AM, pavel.hyks said:

Ahoj, nezkoušeli jste někdo tu třetí řadu vyndat? Jde to jen se šroubovákem, nebo je to na flexu? ;-)

P.

Ahoj,

ako si poriešil nakoniec to vybratie sedadiel? Podarilo sa? 

Mňa by síce síce zaujímal opačný postup, pretože by som chcel do mojej 5 miestnej dostať tretí rad.. len na niekoľko príležitostí do roka...(nie, nenechal by som to tam na STK...)

a skôr ako tie sedadlá sa obávam dopasovanie navíjačov pásu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 11 měsíců později...

Vyndáš je v pohodě, drží to na každé straně myslím dva šrouby torx, dva uprostřed. Potom dva šrouby M6 (10 klíč) vzadu na kolejnicích pojezdu.
Vyklopíš si ty "rolety" (ty jdou taky vyndat - drží je každou dvě plastové příchytky) co jsou na sedadlech, sedadla postavíš, šrouby povolíš a vyndáš. Dej si pozor aby jsi neutrhal kabely od čidel pásů v sedadlech pokud je tam máš.
Celkem je to práce na 15 minut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Davat je zpět , je ale daleko větší opruz, moc to nepasuje  a zasekává se to .... ja bych se na to vzhledem k pracnosti " vyprd" , myslím že P5008 má dostatečně velký kufr... radeji su zbastli z 10 mm překližky nejaké plato, které zvedneš nahoru..... za 3.-5. sedačku a pak mužeš bezpečně davat na dovolenou věci až po strop..... a pokud si to plato polepíš i samolepícím černým kobercem, tak to i vypada hezky :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...