Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cestování po Balkáně


Recommended Posts

Ahoj clubáci,

uplynulých 10 dní jsme s partou cestovali po Chorvatsku, Černé Hoře a zajeli jsme se podívat i do Mostaru v Bosně a Hercegovině.

A právě na Mostar máme velmi negativní vzpomínku - chudák Peugeot 206 SW po návratu na parkoviště měl vysklené pravé přední sklo, z*urvený zámek a poničené dveře včetně gumového těsnění kolem okna :( Z auta mi byly ukradeny vlastně jen doklady od auta - měl jsem v kaslíku u spolujezdce původní Peugeot desky s manuálem, techničákem, zelenou kartou a útržkem od české dálniční známky a všechno je pryč. Dokážete mi někdo vysvětlit, k čemu to zlodějovi je? Na těch deskách byla ještě kapsička s 20 eurama a to v autě zůstalo, takže tomu fakt nerozumím...Poučení do života, že doklady už v autě nikdy nenechám...V tu chvíli na tom parkovišti mě nenapadlo vzít krom pasů z auta i doklady od auta, protože na parkovišti stáli i mnohem hezčí auta než stará 206SW - byly tam BMW, Audi s německými SPZ apod. Ale asi někdo chtěl naštvat Čecha nebo nevím :D

Naštěstí nebylo nic dalšího v autě poničeno, takže další den mi strašně ochotný Chorvat u Dubrovníku v Peugeotu (vzhled servisu mě trochu odrazoval, ale o to příjemnější tam byli lidé) okno za hodinku za 500 HRK (cca 2000 Kč) zasklil a dovolená mohla pokračovat.

Ještě se zeptám - dá se na autě opravit zámek, aby souhlasil s klíčkem nebo by bylo třeba měnit všechny zámky na nový klíč?

Přeji příjemnější cestovatelské zážitky :)

2016-09-01 18.04.18.jpg

2016-09-02 08.31.08.jpg

2016-09-02 08.31.23.jpg

2016-09-02 10.59.06.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naprosto beru, že to je moje chyba. Foťáky, pasy, peníze, apod. jsme všechno měli u sebe. To že se někomu budou líbit Peugeot desky s dokladama by mě vůbec nenapadlo. No jo, poučení do života a takovou chybu už nezopakuju.

V pondělí už jsem domluvený s přijímacím technikem v Peugeot Domanský v Táboře, že na to koukneme. Zaplatí to pojišťovna, jen s tím bude zařizování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chyba kterou dělá spousta lidí. Ale naprosto to chápu. Když jsem měl berlingo nebo před ním felicii a o auta jsme se střídali s přítelkyní tak malý techničák, zelená karta i ústřižek od dálničky byli také pořád v autě. Protože párkrát se nám stalo že jsme z domu vyrazily bez dokladů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...