Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyúčtování srazu + poděkování


Recommended Posts

Přikládám vyúčtování srazu schválené vedením. Část odměny bude použita na organizaci 10. Karvinsko - okolního srazu, který se bude konat koncem října.

Dále bych velice rád poděkoval za celý organizační tým všem účastníkům srazu za skvělou atmosféru, kterou jste vytvořili, za příkladné dodržování organizačních pokynů, za hojnou účast v soutěžích atd. atd. Prostě byli jste skvělí a moc jsme si to s vámi užili. Také bych se, ale chtěl omluvit za určité komplikace, které nastaly (např. hasičské cvičení) a za kvalitu jídla. 

Poděkování patří i vedení, za jeho pomoc, podporu při organizaci a také jejich trpělivost se mnou :D oni už budou vědět.

V neposlední řadě bych také rád poděkoval svým spoluorganizátorům za skvělou spolupráci,  skvělé nápady, řešení nečekaných událostí, odbavování účastníků atd. atd. Jste skvělá banda. Díky

 

Nakonec bych ještě poprosil ty, kterým se líbily klíče od chatky na tolik, že si je odvezli sebou, aby je co nejdříve odeslali zpět. 

Ještě jednou všem moc DĚKUJI 

Vyúčtování 47. srazu 1.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sraz super, jídlo obstojné. Tedy sice jsem nakonec místo špaget našel v obálce lísteček na kuřecí řízek, ale rýže i omáčka dobré, jen maso bych nechal v troubě ještě 10 minut, místy trochu syrové. No snad ta ptačí chřipka už nehrozí a bůh Radegast v trojím vydání zabil zbylé neplechy.

Hasiči byli příjemné zpestření.

Už se těším na Karvinský, měl by být asi zase s dětmi a manželkou, líbilo se jim na srazu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pe.Tr má pravdu. Starost to pro vedení je obrovská, za auta nějakým způsobem odpovídají a nemají je pod kontrolou. Ale protože patřím k veřejným a zarputilým odpůrcům předváděček na srazech, bojuji proti nim při každé příležitosti ;) A z daní placený jsem. Kdybych na sraz jel, drona vezmu :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak skoro 5000,- bylo za tu mrchu 308gti,  jednak žere,  když se ji šlápne tak žere ještě vic, na sraz urazila do fulneku a zpet 600km a hlavne to zmlsane hovado papa jen stooktan a ten nemaj jen tak nekde a zrovna u fulneku bohuzel jen na dalnici u shellky :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...