LeF Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Prodám OE Peugeot S16 ALU disky R15 4x108 ET19. Jsou rovné, neopravované, nelakované, v originál stavu, bez větších kosmetických vad. Přidám k nim sadu 16ks originál šroubů s podložkami a 16ks chromovanych krytek na šrouby + orig. 4x středové krytky Peugeot na discích jsou samozřejmostí. Jméno: Telefon: Leoš K.776207199 Lokalita: 768 52 Kroměříž Cena: 3 500 Kč Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Toto jsou kola s názvem "S16". Název "Laser" platí pro tu středovou krytku. Jenom doplním, že ET je 19. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeF Posted September 6, 2016 Author Share Posted September 6, 2016 MilanF1: Díky za upřesnění. Je ta cena za tyhle disky přemrštěná? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Myslím že cena není špatná, mě osobně se tyhle kola moc líbí, sám jsem je měl na 306, a na Partnera bych si je dal taky. Dám Ti ale radu , když něco prodáváš, tak nebuď línej a ty kola umyj, hned se to bude prodávat líp když potencionální kupující uvidí pěkný čistý kola, a ne tenhle hnůj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeF Posted September 6, 2016 Author Share Posted September 6, 2016 Ok, fotku s těma obutyma pneu jsem smazal, aby to někoho dalšího nepohoršovalo. Samozřejmě máš pravdu v tom, že jsem líný ty kola pořádně nafotit, natož tak umýt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Jenže tohle je taky blbý, dát sem fotky "jiných" kol. Počkej na víkend, pořádně je umyj , po jednom kole je nafoť a dej to sem. To je moje rada pokud ty kola chceš prodat ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di Steffano Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Nic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeF Posted October 2, 2016 Author Share Posted October 2, 2016 Přidal jsem tedy aktuální fotky(ze včerejška) a úpravu ceny - 3500,- za komplet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeF Posted October 8, 2016 Author Share Posted October 8, 2016 -PRODÁNO- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.