Jump to content
  • Aktuální cíle darů

diagnostika ELM327 Bluetooth BD2 Android bílá - FUNGUJE !!!

martin.holub

Recommended Posts

ahoj, jen se chci podělit : koupil jsem tuto diagnostiku : http://aukro.cz/elm327-bluetooth-diagnostika-obd2-android-bila-i6435422902.html 

a funguje na PEUGEOT 206+  super - přes mobil s programem Torque můžu mazat chyby, nahradí mi palubní počítač - ukazuje otáčky, spotřebu, teplotu kapaliny ...no prostě všechno co umí zobratit z řídící jednotky.

hlavně umí zobrazovat chyby v ECU a pak je mazat, ale taky je možnost vyhledat co to je přesně za chybu a najít ji na netu :) za 189,- Kč je to super hračka :) 

6435422902.jpg

unnamed.png

• 1 month later...
před 17 hodinami, stafflik napsal:

Ale joo, fachčí. To základní zobrazení zvládá. Dík za tip. Požívám na 307ku a jede to. 

Hele a načítá ti to z řídící jednotky průměrnou spotřebu - třeba dlouhodobou a za jednu jízdu???  ......... mně totiž ne, mně to z jednotky načítá okamžitou a průměrnou ( dlouhodobou a za jednu jízdu )  to počítá v telefonu - a mimochodem dost blbě.

no nastavoval jsem profil auta .... a pak jsem si v torque dal na plochu ukazatele na průměrnou spotřebu a okamžitou, teplotu vody a další .... jde mi jen o to, že tu průměrnou to prostě počítá telefon a nenačítá to z ECU. 

Necituj předchozí příspěvěk, děkuji.

Edited by Péťa

Krátkodobé použití? Z jakyho duvodu? 

Jiri74: Nastavil sis profil auta? Bez toho mi to taky nejelo. Doporučuju (pokud si to neudělal) najit si na internetu o programu Torque nějaký to info a nastavit to podle toho. Já ti moc neporadim. Spousta věcí co to umí ani nevim co vlastně je. Postupoval sem podle tohodle návodu a jede mi to: https://www.svetandroida.cz/torque-profesionalni-diagnostika-automobilu-androidem-201404

Jiri74: podpora obecného protokolu je u benzínu od roku 2001, dieselu až od roku 2004. Je možné, že některá auta to mívala dřív, ale je to spíš výjimka. Takže je vysoce pravděpodobné, že i když tam máš konektor, protokol na něm bude proprietární.

Zkoušel jsem snad vše i profil auta a jediné co nejde je připojení k ECU, jinak se spáruje bez problému, ale ta ikonka malého auta pořád bliká. Chtěl jsem to hlavně kvůli čidlům (jestli není špatné) a chybám, auto přestalo táhnout. Přemýšlím, že bych koupil někdy pp 2000 na ebay ji mají za 1500.