kraken33 Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Ahoj, nikde jsem se nemohl dočíst jak funguje diagnostika nemux modelu, jestli se spojujou piny a čte se to na budíkách nebo jestli je tam OBD a zjistim něco normálně přes počítač nebo jak to je díky moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dano406 Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Ahoj a my se zase nikde nedočetli co máš za ročník, nebo na jakém autě to chceš diagnostikovat. Co myslíš tím nemux model. Nemux je i model po restylu do roku cca. 2001 nebo 2002, přesně nevím. A i u starších modelů je OBD zásuvka si . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Přesně tak. Mám 2001, je to neMUX, ale už to má BSI. Napiš rok výroby nebo nejlépe VIN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraken33 Posted September 2, 2016 Author Share Posted September 2, 2016 co mě zajímá, je uplně nemultiplexovaný auto, do dubna roku 1999, potom dělali polo mux, kde už některý funkce řídí BSI, jen neni multiplexovaný všecko, ale je to to samý, a pak je kompletní multiplexovaná elektrika od asi poloviny roku 2001, já mám teď na mysli auto s kompletně starou elektrikou, btw: nic jako nemux s BSI alespoň podle originálního francouzskýho fóra neni, už je to multiplex, jen není zapojen všude. Konkrétně se tedy ptám na auto třeba z roku 1998 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 k tomu autu z roku 98 je ti diagnostika takmer k nicomu tie rocniky toho moc neumi cez dia az rok 99 hore co uz mali BSI tam je uz dia vcelku vyuzitelna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts