Zdenek86 Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Koupím okna na 106ku 3dv. r.97+ Konkrétně zadní z 3/5tých dveří, přední boční obě L+P. (nějaký chytrák tam vypískoval homologaci na výfuk) Čelní, ale jen v top stavu. Zároveň spolu s tím nejlépe spolujezdcovu sedačku, anatomickou. Nebo jen sedák/molitan (na opravu řidičovi) Na potahu nesejde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Pokud jsou stejné mám komplet okna že Saxa 3dvirko Přední bylo někdy měněné zadní asi v roce 2014 za starší funkcni Zadní boční mají folii EDIT: pokud jsou Hostivice u Prahy (Rudná Kněževes) sem ochotný dovést za 14 dní tímto směrem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek86 Posted September 2, 2016 Author Share Posted September 2, 2016 Stejné jsou určitě čelní, boční, jak pevné, tak ze dveří, ale jak je to se zadním nevím... Tam servicebox uvádí rozdílná čísla... Ano, Hostivice u Prahy Napiš mě kdyžtak do SZ, co za ně. Díky Zdeněk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 ja podle VIN cisla koukal na ty zadni (mam vyklopne) tak tam byly jine cisla a u kufrovyho tuplem me sedeli podle VINka jen predni do dveri dokonce i celni okno bylo "rozdilne" co za to ?? flasku neceho dobreho ?? me to tu jen zavazi "nikdo" to nechce Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Saxo má zadní boční jiné než 106 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 loki - me to vyslo ze muj model ma uplne vsechny okna jine krome prednich dveri ale zase za flasku to skusit muze ne ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek86 Posted September 6, 2016 Author Share Posted September 6, 2016 Potřebuju boční ze dveří a čelní + zadní. Debilní kámen rozbil čelní a na zadku je vypískovanej výrobce výfuku. Zadní boční jsou mi celkem fuk, ty mám beztak pevná. Takže jak říká Lukáš, za flašku to testnem. Čelní by mohlo být stejné, nebo ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Čelní je stejné na 106 od 1991 do 2003 i na Saxo 1995 do 2004,u 106 se prodává čiré a se zeleným pruhem,a na Saxo je čiré a s modrým pruhem,přední boční má 106 i Saxo stejné,jakož i celé dveře. Čelní sklo mám teď doma jedno čiré vyřízlé ze 106 a sedačku spolujezdce z rallye mám taky navíc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 je menenny takze zeleny pruh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek86 Posted September 7, 2016 Author Share Posted September 7, 2016 No vidíš Díky za upřesnění loki. S Lukášem doladíme okna, respektive předání, zelený pruh nevadí. A ta sedačka mě zajímá loki, klidně do SZ. Díky oběma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlo Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Ahoj, mám nové origo čelní okno s bausetem na 106... nechám levně... Hodně levně Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek86 Posted October 3, 2016 Author Share Posted October 3, 2016 Okno sehnáno, sedačka taktéž... Už tedy zbývají jen čirá boční okna ze dveří a zadní z 3/5tých Nikdo nemá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sponik Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 ahoj mám kufrové dveře i ze sklem, co jsi ochotný za to okno dát? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek86 Posted October 5, 2016 Author Share Posted October 5, 2016 -> sponik: máš SZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek86 Posted October 30, 2016 Author Share Posted October 30, 2016 Okna stále aktuální Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Asi bych měl zadní vyklápěčky ze starého modelu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek86 Posted October 31, 2016 Author Share Posted October 31, 2016 Bohužel potřebuju nový model a nevyklápěcí. Jde mi hlavně o skla ze dveří... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek86 Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 Nikdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.