MotoMoto Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Ahoj, nenapadá někoho proč se mi chová rádio následovně : Spárování bez problémů RD4 s Samsung Galaxy S6, ale následně v nedefinovaných časových sekvencich se střídá odhlášení a přihlášení, tedy že je telefon spojeny a rozpojeny. Pak první hovor který se po nějaké době spojí s rádiem a následně už spojení drží stále do příštího startování. Nepomohlo zrušení spárování a opětovně spárování. Do té doby co jsem měl S4 tak to bylo ok. V S6 je android 6. 02 Díky za radu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parizov Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Mně se občas, spíš teda výjimečně, stane, že se telefon neustále dokola restartuje (snad je přehřátý z vyhledávání vysílače?), a pak se to právě takhle podobně taky chová... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 Telefon ale běží bez problémů a dá se z něj volat a podobně, padá jen spojení, které vidím na displeji, připojeno, odpojeno a tak dokola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parizov Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Jj (já mobilům skoro vůbec nerozumím), ale třeba ten Android 6.02 už reaguje na podobnou situaci jinak. Ne restartem, ale odpojením např. Bluetooth atd.. No, ale opravdu nevím... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted October 4, 2016 Author Share Posted October 4, 2016 Takže otázka, má někdo originál HF BT v rádiu jako je třeba RD4 a k tomu připojený telefon s Android 6??? Vyzkoušel jsem tři přístroje (Samsung, Acer, Xiaomi) a ani jeden nefunguje dobře a stále se odpojuje a pak zase připojuje a chvíli běží a znovu. Jakmile vezmu Samsung S4 s An5 tak je to ok, je tedy problém v An 6? Děkuji za Vaše postřehy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 Tak to vypadá jako vyřešeno. Problém byl ve více zaregistrovaných Mt. I když radio umožňuje přihlásit 5 Mt tak když jich tam bylo víc tak to asi stále hledalo ty další. Když jsem je vymazal a nechal jen jeden Mt tak se to chová správně. Takže třeba to někomu pomůže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts