Stipe.19 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Prosím o pomoc pač už jsem bezradný a v tolika informací co tu je už se ztrácím. Hází mi to chybu P1351, vím problém se žhavením, ale může mi někdo poradit kde najdu to relé a když to nebude tím, tak která přesně pojistka to může být abych se na to podíval?? Samo vím, že to mohou být i žhaviče, tak se ještě ptám, jestli je nějak dovedu otestovat doma na dvorku a případně jak?? Díky moc za veškeré rady a názorné ukázky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 kontrola - vymena zhavicich svicek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe.19 Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 Diky... A ty predchozi zadosti bys mi prosim nezodpovedel?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funthomas Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 ak mas diagnostiku tak si spusti test rele, zistis aj podla cvakania, kde sa nachadza. V kazdom pripade to obvykle byvajú žhavky, tomu sa podla mňa nevyhneš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe.19 Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 Dia mam jen Elm 327 ta co se sparuju max tak s telefonem...ale chyby to smazne, takze takovou funkci tam asi mit mebudu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe.19 Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 Tak relé jsem našel za baterkou...poznám jestli je špatný relé nebo žhavičky, abych to neměnil zbytečně, nějakým pokusem?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe.19 Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 je to taková hliníková věcička NAGERES BDL / 7-12 (12V) 9640469680 tak snad je to ono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladosr Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 mas tam el. rele , cize cvakat ho pocut nebudes.... diag ti vypise presne vadnu zhavku... vymenit cym skor , bo mozu nastat problemy pri vymene.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe.19 Posted August 21, 2016 Author Share Posted August 21, 2016 Ok...jake žhavící svíčky bys mi doporučil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe.19 Posted August 22, 2016 Author Share Posted August 22, 2016 Jak velká je pravděpodobnost že se mi tam ta žhavicka zalomí?? Nerad bych to poděl..., tak se radeji ptam. Normalne tam ty zhavicky nemohu najit, jsou nekde pod airboxem? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe.19 Posted January 10, 2017 Author Share Posted January 10, 2017 Zdravím...vracím se k tomuto tématu...napadla mě jedna věc. Jak velká může být pravděpodobnost že bude špatné relé žhavení, když mi na palubním počítači nesvítí při startování "oranžová spirála žhavení"?? Jinak teď v zimě mam starty v pohodě. Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harvi_tn Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 spiralka na 1.6hdi iba preblikne kym niesu fakt velke mrazy. zhavicky su zo zadu motora, je tam naprd pristup, aspon v 307 bol.. sanca na zalomenie je pomerne velka.... ak mas kliestovy ampermeter mozes ich skusit premerat jednotlivo, ake tam tecu prudy, mali by byt cca zhodne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts