Jaroslav sahula Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Zdravím, nedokázal jsem nikde na webu najít informaci co člověk dokáže dostat na 306tku. Mam v plánu dostat na ní kola viz v názvu a podložky a pneu mam 195/45. Zajímá mě jestli to bude fungovat a jestli s tím má někdo zkušenosti. Diky za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 jak to bude vypadat ?? jeste hur jak tady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaroslav sahula Posted August 18, 2016 Author Share Posted August 18, 2016 Někde na nějakém foru jsem četl že někdo na to auto dostal 16tky s ET 13, nevím jak to přesně funguje ale tak nějak jsem myslel že by to tam šlo dostat. Dnes mě ale bylo řečeno že to bude přesahovat přes lemy a to o dost, pač tam bude ET -3 nebo tak nějak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parizov Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 A asi cm ne mm nebo 18...(?) V nadpisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 tak to vezmem polopate v technicaku je napsano jake kola s jakym ET se tam davaj pak na internetu najdem konfigurator do kteryho strcis vsechny udaje a zjistis co zjistis jesti sem to dob re vypocital tak s podlouzkou 18mm (ktere si myslel) mi to vychazi + 60mm oproti normalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaroslav sahula Posted August 18, 2016 Author Share Posted August 18, 2016 před 35 minutami, parizov napsal: A asi cm ne mm nebo 18...(?) V nadpisu. 18mm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Já měl 7x16 (Avantage, viz avatar) s ET15 a pneu 205/45 R16. Naprosto v pohodě, mám to zapsané i v TP. Nevím, jak nízké ET by to sneslo, ale pod nějakých 5 to už poleze ven. A jakmile někde propružíš, budeš řezat gumu. Jinak samozřejmě alternativně tam jde narvat 205/40 R17... Ale když čtu ten 9" disk ... chtěl bych vidět, jak tam někdo obuje tu gumu 195. Když ten ráfek je široký 230 mm Je to dost široký disk a při ET 15 to asi bez podložek nepůjde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.I.K Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Ty kola z fotky jsou původně ode mě, jen jsem na nich měl 225 gumy, tohle je něco užšího. Já je měl na xsare a pak na kabriu. Abys je tam dostal, potrebujes et okolo nuly, už nevím přesně, ale můžu ti to zjistit. Každopádně s tím rozměrem gumy to bude vážně humac a vlastnosti to bude mít stejně blby jak to bude vypadat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 tak amici dokazou na 9 palcovku dostat gumu typu kolobezka (cca 155) videy na trubce je dost jen momentalne nemam naladu to hledat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.I.K Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Nejde o to o co kdo kam nazuje, ale jak to vypadá a jak se to pak chová na silnici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 ja myslim ze dotaz neznej jak se to bude chovat ale jak to bude vypadat asi jak "M" sprcka na XXL kokotovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts