peter559406 Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 (edited) Zdravím Vás páni, mám prosbu, vie mi niekto poradiť mám Peugeot 406 2.0i benzín r.v.98 RFV, počas jazdy auto prestane ťahať a keď vyradím zdochne, keď nevyradím ono po chvílke naskočí a ani kontrolky nesvietia. Už som vyčistil klapku vymenil krokáč, snímač polohy klapky, vzduchový filter, sviečky a vyčistil snímač otáčok klukového hriadela a snímač podtlaku vzduchu. táto chyba stále pretrváva a neviem si s tým rady. Vie mi niekto poradiť ? Ďakujem veľmi pekne. Edited August 18, 2016 by peter559406 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misho.1709 Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Zdravím, oprav si názov témy. Názov má obsahovať stručný a výstižný popis problému. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick406 Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Nerozumím úplně přesně popisu problému ale u 1.8 16V mě kdysi ještě v době kdy jsem jej nevlastnil motor samovolně zhasínal během jízdy na vině byla špatná tryska vstřikování. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Snímač otáček se nečistí. Může se změřit a nebo vyměnit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 ked spravne chapem ak ti to zdochne a nesvietia ti kontrolky tak mas problem v elektrike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter559406 Posted August 22, 2016 Author Share Posted August 22, 2016 Ďakujem za odpovede , vyčistil som palivový systém bol poriadne zanesený , snímač otáčok vyčistený premeraný vyzerá OK. Ešte sa pozriem na relátka a už to len dať do kopy a vyskúšať. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts