Juro525 Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 (edited) Zdravím, mám problém s mojim displejom na 406 r.v. 2003- vždy pri naštartovaní ukazuje dátum 01 01 00 a nesvieti, dojazd, aktualnú a priemernú spotrebu ukazuje normálne. V displeji porucha není pretože som tu vymenil už 2 displeje a všetky robili to isté.... Prosím o radu Edited August 16, 2016 by Juro525 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 a jak to startuje ? datum tam naskoci hned po otoceni klicku nebo az zastartujes ?? videl bych to ve spatnem zapojeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Vyměň baterii. Napětí moc poklesne při startu. Mohou být také špatné kontakty kabelů, přechodové odpory. Dělalo mi to na 1007, r.v. 05. Napětí na baterii jsem měřil osciloskopem, protože jako jedný ukáže pokles napětí bez zpoždění, na rozdíl od digitálu nebo ručkového měřidla. Pokles trvá jen nějakou desetinu sekundy, než motor chytne. Mně klesalo napětí na 7 V, motor přitom chytal normálně, Výměna baterie pomohla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misho.1709 Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Presne tak. Skús inú batériu. Tieto nastavenia sa vynulujú pri odpojení displeja, batérie alebo pri poklese napätia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juro525 Posted August 18, 2016 Author Share Posted August 18, 2016 V 16. 8. 2016 at 19:02, Havlicek.Lukas napsal: a jak to startuje ? datum tam naskoci hned po otoceni klicku nebo az zastartujes ?? videl bych to ve spatnem zapojeni Hneď ako otočím klúčom tak naskočí ten nulový dátum, už som to nastavoval milion krát ale vždy sa to vynuluje a to podsvietene nefunguje v noci ho nieje vôbec vidno a cez deň ukazuje len hodnoty ale tiežiarovký v ňom nesvietia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 (edited) V 16. 8. 2016 at 12:41, Juro525 napsal: - vždy pri naštartovaní ukazuje dátum 01 01 00 a nesvieti, Takže ne pri naštartovaní, ale pri zapnutí kľúčom. Zřejmě tam chybí stálé napájení, pojistka, nebo špatný kontakt. Máš schema? Zjisti, na kterém pinu má být stálé napájení. Dělalo to tak vždy, nebo začalo po nějakém zásahu? Edited August 19, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juro525 Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 V 19. 8. 2016 at 19:11, P607Olda napsal: Takže ne pri naštartovaní, ale pri zapnutí kľúčom. Zřejmě tam chybí stálé napájení, pojistka, nebo špatný kontakt. Máš schema? Zjisti, na kterém pinu má být stálé napájení. Dělalo to tak vždy, nebo začalo po nějakém zásahu? Robilo to vždy odkedy to auto mám ... Schému nemám, tá by mi veľmi pomohla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts