Sniper17 Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Zdravím všechny,před pár dny se mi stala malá nehoda během jízdy mi prasknul držák čerpadla (čerpadlo Bosch) nevím to jistě ale asi to urval klínovej řemen který prasknul,celá přední čast tam kde je alternátor přidělán je fuč a za cerpadlem tam jak je přidělany držak na bloku je prasklina čerpadlo se cele klepe ale motor se naštěstí nepotkal.Netušíte někdo kde sehnat ten držák čerpadla a držák alternátoru ?? už jsem obvolal vrakáče i pár inzerátu ale nic a v Peugeotu na mě pán koukal jako z jara že sháním něco na auto z roku 1994. Peugeot 405 1.9D 51kw rok :1994 Předem děkuji za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted August 16, 2016 Author Share Posted August 16, 2016 Tak problém je zažehnán držák mi zavařil jeden kutil elektrodou a je jak new už zase mazel jezdí jak má. Prosím tedy o smazání tohoto tématu děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted August 18, 2016 Author Share Posted August 18, 2016 Takže prd a ruplo to znova prosííím kdyby někdo tedy veděl kde to sehnat napište Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSpade Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Tohle asi vypadá na vrakáč, a podle něj si pak třeba nechat udělat z pevnějšího kovu (slitiny) nový. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted August 23, 2016 Author Share Posted August 23, 2016 Už ho naštěstí mám stál mě litr slivovice (té mám naštěstí taky ještě dost) jinak nechci tady dělat reklamu ale Autoslužba Budina v Lenešicích kdyby někdo něco potřeboval na 306-405 pán naprostej pohodář.Koukám Ostrava tam mám rodinu kousek jsou to Rychaltice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts