MotoMoto Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Tak že si třeba taková 807 žije svým vlastním životem to už vím, ale že se budou zvláštní anomálie vyskytovat i u 306 mě překvapilo. Dneska si synek koupil klubovou 306 a když jsme doma nastavovali spárování HF, tedy měli zapnuté zapalování a vypnutý motor, zjistili jsme že se ozývá drnčivý vrnivý zvuk od zpětného zrcátka respektive z prostoru pod stropním osvětlením. Stejný zvyk jako když vám u PC zdroje drnčí ventilátoru. A já si i´při velké fantazii nedovedu představit co by tam dělal nějaký ventilátorek. Nevíte někdo něco? Děkuji, než to rozebereme tak každá rada dobrá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
machulda Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 čidlo teploty v interiéru pro automatickou klimu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 To fakt si tam to čidlo žene vzduch? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
machulda Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Mělo by to tak být. nevím jak je to u 306, ale u 406 se rozdělá světýlko a větráček vyčistíš. Chytá se tam dost prach, proto nejspíš drnčí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Tak díky moc. Už jsem měl strach že tam straší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts