Markvalt Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Zdravím, mám dotaz. Zvažuji delší dobu koupi této 206 http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/206/16481826?goFrom=list , zajímalo by mě, jestli jste se na ní někdo nebyl kouknout, protože se prodává už hodně dlouho, a tak nevím jestli tam není něco špatně. Cena mi příjde O.K, a mě se teda moc líbí, pro někoho to nemusí být přijatelný "tuning". Předem děkuji za odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubkoSK Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Vitaj No pozri nato z hľadiska obyčajných ľudí a nie tunerov ktorých je možno 5%? To je za 1. Prečo to nikto nechce a za druhé na budíkoch má natočené ďaleko cez 200tis a nevieme kde je pravda či je to naozaj tak podľa sedačiek a volantu má možno aj viac lebo tie sedačky v 206 sú veľmi kvalitné a nemajú tendenciu sa ničiť. No a za tretie asi s tým autom nikto nejazdil ako dôchodca práve naopak takže ten motor už bude vybehaný a žerie veľa oleja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts