soundlovers Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 ahoj všem projizdel jsem forum i web ale názory se liší...potřebuji vyměnit manžetu vnější tj u kola na poloose na té delší, nekdo říkal že to nejde že se musí sundat i ta vnitřní manžeta jiný zase že to jde....poloosu mám venku donesl jsem ji do servisu a tam řekli že to nejde že se musí sundat i ta vnitřní manžeta..tak se ptám....kdysi v orig servise to měnili a bylo to za chvíli (dávali orig manžetu ne převlékací) mám koupenou orig manžetu a nevím zda se mám do toho pustit....)poloosu mám jako náhradní...je to partner 1997 1.4i... je to ale u kazdého auta možná jinak.....diky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Většinou je vnější kloub sundatelný, ale ne nutně vždycky. U Partnera 97 bych ale čekal, že sundat půjde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts