jaturn Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Spolumajitelé P2008.Byl jsem na 9.8.objednán na opravu(v záruce), gumového těsnění zadních dveří(nahoře v rohu se hrnulo dovnitř,je už i prasklé-opravou mělo byt posunutí dveří).Dnes mi vedoucí Peugeot v M.Boleslavi volal,že nastala změna,kterou je svolávací akce vyhlášená na P2008,kde se bude měnit právě toto celé těsnění,ale i sklo zadních dveří.Pokud máte někdo podobný problém informujte se. J DZORDZIK 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Pamätám si to presne z bývalej 2008. Strašne mi to vadilo. V teplejších (nie horúcich) dňoch sa tesnenie zvlnilo a bolo sa treba s tým trošku babrať, aby okno vliezlo dnu. Keď som to nahlásil predajcovi, hrdil sa tým, že to tesnenie je od -60°C do +80°C.... že to bolo ničomu a vadilo to každý jeden krát a že nechápal, že nežijeme na antarktíde, ani v tundre, kde by sa to tesnenie vplyvom chladu stiahlo a naplo mu už nedoplo... Samozrejme vtedy pred 2 rokmi nereklamovateľné, v podstate to brali ako vymoženosť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts