Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dovoz DE


Bobišek

Recommended Posts

Zdravím klubáci, 

chtěl jsem jen zjistit, zda je tu někdo, nebo neznáte někoho, kdo by dovezl auto z Německa ? Tak nějak jsem si chtěl nechat dotáhnout novýho puga 306, a strejc co jezdí tam do Německa pro auta mi vykalkuloval 13Kč za kilometr, což na známost je docela ranec. Kdyby se někdo našel, který by to dotáhl za ,,lidovku" prosím info buď sem, nebo na tel 720120470. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Ono by to chtělo asi specifikovat pojem " lidovku " pro někoho to je za takovou akci 5000 Kč pro jiného třeba 10 000 Kč.  A také jakou službu přesně poptáváš jestli se jedná jen o čisté převezení vozu od " němce " k " čechovi " nebo o zajištění celého nákupu tzn od. vyhledání vozu zprostředkování nákupu ( vyřízení všech formalit) až po transport vozu k tobě.

Bývalí kolega tahal auta z celé EU. A k ceně vybraného kousku připočítával cca 10 000 Kč.  A tvrdil že to není výdělek ale že to jen tak tak pokryje všechny náklady.  Ono taky záleží na tom čím pro ty auta jezdí. Jestli to vozí po " ose " nebo má dodávku s vlekem (naloží jedno auto), odtahovku s vlekem ( naloží až 3 auta) nebo jestli nechává vozit auta kamionem. Podle toho by se dalo usoudit jestli je 13 Kč/km ranec nebo nee.  Vloni jsem s kamarádem byl odtahovkou pro Multivana a protože to je těžký auto tak měl 6 tunovou odtahovku která platí mýto jak v Čechách tak v reichu. A tuším že se to počítalo 21 Kč/km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajeď si sám.

vlak, hotel, taxi, převozky, benzín, pak ještě STK a jsi na 15000. Pro 306 se to nevyplatí, protože to auto pak nemá tu hodnotu. A budeš pravděpodobně platit i ekodaň. (a ztráta času jeden člověk dva dny)

nebo dva lidi, jedno auto, nocovat v autě, pak jako výše. Možná jedině, kdybys to vzal jako dovolenou s manželkou, a auto dojedeš pouze za převozky (4500?) a benzín.

nebo jeden člověk, velké auto, plaťák, a jeho ztráta času a výdělek.

Však když je 13 Kč moc, tak zajeď sám, a přejde tě chuť.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...