paveltizek Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 (edited) Zdravím, zmršil se mi v autě displej palubního počítače, takže nefunguje vůbec (ani rádio). Vím, že všechny displeje budou skoro nečitelné v teple jako byl ten můj. Potřeboval bych z nějakého vraku aspoň trochu čitelný displej. Na vrakáčích mají buď ten velký, nebo ten malý, ale totálně nečitelný. Našel jsem (viz. níže), že se dá použít displej z 406. Může mi to někdo potvrdit, nebo vyvrátit? Díky za všechny rady. //edit: Tak už mám vyřešeno, sehnal jsem displej v Bílovci, kdyby někdo potřeboval, tak tam má ještě jeden. Edited August 3, 2016 by paveltizek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boob286 Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Čau a kolik za něj chceš? Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruno76 Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Funguje aj z citroena c5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keellyy Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Ahoj z toho citroena staci vymenit nebo upravit konektory? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mizlerek007 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 vyměnit... nicméně do hnedého narveš zelené podsvícení kup za 300,- B displej ze 406 a nazdar... je to tenhle totožnej, ale svítí stejně jako zbytek VOVKA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts