MrValicekNR Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Dobrý deň, chcem sa spýtať ako je to s prednim ventilátorom chladiča, pri akej teplote sa ma spýnať ? mne ho spína približne pri 100° co sa mi zdá vela nepametám si že by sa mi mtor minuli rok tak zahrieval... som elektrotechnik takze som pozrel rele aj kontakty aj poistky, odor a vsetko oK. funguje mi privá aj druhá rychlost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Teplota 100 st. Celsia, při které se zapne ventilátor je v pořádku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Stark Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Mam to tak samo. 100 je cajk ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namor74 Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 >MrValicek: Teplota sepnutí sahary je 97°C, teplota odpojení je 92°C. O tuto funkci se stará "Teplotní spínač větráku chladiče". Jedná se o vcelku standardní díl se závitem M22 a dvoupinovým konektorem, viz třeba zde: Teplotní spínač větráku chladiče Aktuálně řeším vyhořelou saharu (respektive připečené uhlíky) na svém P106. Po důkladné kontrole všech souvisejících dílů byla odhalena závada právě na teplotním spínači. Trochu mne to zamrzelo, dával jsem podvědomě šanci relátku neboť je k němu daleko lepší přístup a nemusí se při výměně odpouštět chladící kapalina :-)... bohužel, přání se nesplnilo. Relátko s rokem výroby 97 je jako nové a funguje normálně :-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts