Jump to content
  • Current Donation Goals

Menší auto v automatu - koupeno

kveton

Recommended Posts

Ahoj,

pokukuju po nějakym druhym autu do rodiny, takže něco menšího, ale hlavně v automatu, to je v podstatě jediná podmínka. Něco jako 206 (SW), 307 (SW), možná 106, 107, apod...

Kdyby jste o nějakym dobrym kousku věděli, dejte mi prosím vědět.

Díky

Díky, byl jsem se na něj osobně podívat a to auto je vrak, bouraný, sbastlený, ruplý těsnění pod hlavou a vyndaný žárovky z budíků aby nesvítili chyby, automat je na repas, nebrzdí, atd...

Díky za informaci také jsem o něm chvilku přemýšlel. 

Jinak také se hlásím při pátrání po takovém autě. 

Ale Kvetoň má přednost. 

V ‎31‎.‎7‎.‎2016 at 22:00, kveton napsal:

Díky, byl jsem se na něj osobně podívat a to auto je vrak, bouraný, sbastlený, ruplý těsnění pod hlavou a vyndaný žárovky z budíků aby nesvítili chyby, automat je na repas, nebrzdí, atd...

OFFtopic, nedá mi to se nevyjádřit ke zdejším informacím....vzhledově to není rozhodně top, však to vše bylo nafocené. Těsnění pod hlavou je v pořádku, špatné bylo akorát víčko chladiče, které nedrželo tlak, žádné žárovky vyndané z budíků nejsou, to by si mohl vědět, a 106ka po modernizaci má v budících LEDky, kontrolka motoru i ostatní jsou funkční. Automat na repas rozhodně není, je normálně funkční, nekomentuj prosím něco o čem nerozumíš cituji. "ten automat má asi opotřebované trysky", žádné trysky v hydroautomatu nejsou. Ano, to že jsou kotouče na výměnu souhlasím, stejně tak přední čepy jsou špatné.

Každopádně už je prodej ukončen

Když offtopic, tak i já budu tedy reagovat.

Když někdo uvede v inzerátu, že je auto po technické stránce v pořádku, tak očekávám opravdu něco úplně jiného a ne další "šmejda" na klubu.

Těsnění pod hlavou je dobrý když ti jdou do vody bublinky, hladina kolísá jak prase a po ujetí cca 10km se sepne sahara a voda je vařicí jako prase? Navíc kontrolka teploty vody se ti nerozsvítí po otočení klíčku? Dost divný, že?

Automatická převodovka je v pořádku když stojíš do kopce se zařazenou D a auto ti couvá??

Výměna kotouču ti asi nepomůže když stojíš celou vahou na brzdě a auto jede v klidu dál.

Bouraný nebylo? Sám si to tu řešil, že je to svařovaný, plechy pod sedačkou jsou křívý a tapecy jsou nalepený na montážní pěně?

Dál bych se chtěl vyjádřit k tomu "šmejdovi", nerad lidi urážim, ale když si o to sami říkají... když mi při prohlídce auta tvrdíš, jak ty plasty kolem lemů a prahu dělal předchozí majitel, že nevíš jak je to pod tim a že opravdu vypadaj hrozně, ale tady na klubu jsdou příspěvky s fotkama jak máš auto bez plastů a jak je doděláváš, tak to sorry

No, chudák co to koupil

Tak to hodne stesti taky schanim neco mensiho v automatu. U 206 tek jsem nasel jen asi 4 z toho bylo jen jedno kabro. 307je jich vic ale zadna hitparada to neni a nejsem si jist jak na tom ty prevodovky budou. Vim o jedny fabii ale tu si s prominutim nechavam pro sebe na pozdejsi dobu teda pokud jeste bude k mani..... JInak maly auto v automatu je nedostatkovy zbozi leda vyjet do nemec....

• 3 weeks later...
  • Péťa locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...