Radek Hurvajz Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Mam dotaz, po nastavení kompenzace jasu na středovém velkém dotykovém displeji se stane že displej např. druhý den svítí naplno a posuvník je uplně vpravo, je to při denním svícení, pokud rozsvítím tak se jas nastaví podle nastavení osvětlení budíků na nižší intenzitu. Vubec nevím kdy se to přenastaví na MAX, včera jsem nastavil posuvník na -4 a odpojedne po několika startech to tam ještě drželo. Běžně se to po nějaké době stání v garáži se samo vrátí na max. Máme něco blbě? Nebo to tak má být, což mi ale přijde divný Manual o tom nic podrobněji nepiše, viz obr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted August 1, 2016 Author Share Posted August 1, 2016 Nikdo nemá 208? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo1976 Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 (edited) Nemá to ještě svoje vlastní čidlo svitu? Podle mě půjde i o to jak je to napsané v tom i: při denním to asi jinak nastavit nelze, tzn. svítí stále plné pecky. Edited August 1, 2016 by Dodo1976 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted August 1, 2016 Author Share Posted August 1, 2016 V tom I je informace k tomu jednomu tlačítku, to nemáme, máme tu první variantu, dvě tlačítka, displej normálně reaguje, posuvník na displeji posunu do minusu tak se ztmaví a drží i po příštím startování, ovšem po nějaké době stání v garáži se to vrátí na maximum. Čidlo na světlo to nejspis nemá. Teda nevím o tom že by tam bylo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peetan Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Zkusil bych nechat přehrát SW. Mě občas špatně reagovalo přepínání audia, skočilo to kam chtělo, po přehrání (nevím zda na nějakou poslední verzi?) vše OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted August 2, 2016 Author Share Posted August 2, 2016 Tak je to uplně nový, takže chyba by tam být mohla, poptam se tedy v Peugeotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobos Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Musel bych to prověřit a podívat, mám ještě tu první variantu SW v SMEG...nastavoval jsem to jen jednou a od tý doby jsem na to nešahal. Mám přední LEDky + senzor světla a podsvícení se mi hlavně změní, když to z automatiky ručně přepnu na svícení(např. když je den a začne pršet), tak se intenzita zvýší jak u budíků, tak u rádia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted August 3, 2016 Author Share Posted August 3, 2016 Přední denní LED mame, senzor světla a automatický svícení nemáme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts