Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vysoke teploty vonku vs. 508


TommyC4

Recommended Posts

Ahojte :-), dnes som pristal so svojou 508 SW a musim sa priznat, nie som nadseny z toho ake peky su na aute/v aute, na skle mam prehodenu plachtu a cele auto som zakryl plachtou...viem vsak, ze mi je to platne ako uplatok na Kamcatke, ale uz vcera doma som spozoroval 2 veci...tapacit interierovy - stresny, mam pocit akoby sa odlepil a drzi len zazrakom , vec druha, ozdobna plastova lista zadnych dveri sa mi nadrzovku odlepila, ked som to pozeral, tak tam neni , ze nacvaknuta, ale tupo nalepena. Mate niekto podobne skusenosti? Ako ste ich riesili, vdaka za postrehy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Inak mňa napadlo, že by bolo fajn pri nejakých testoch áut porovnať aj nárast teplôt v aute ale hlavne v kufri, aj keď objektívne by to bolo iba pri priamom porovnaní napr. 2 áut. Lebo som si všimol, keď som bol v chorvátsku, tak pri odstavenom aute niekde na slnku, keď sme prišli k autu a otvorili kufor,tak to moje (508) bolo celkom v pohode,zatiaľ čo octavia2 mala v kufri totálne peklo a smrad plastov...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíše, že zatímco Peugeot musí jezdit celoročně od +35 °C venku do nějakých -20 °C v zimě, Škodivka je posunutá jinam.

Přece jenom, Afrika (Maroko, JAR, Egypt, ale i ta jejich Provance) je o kapánek jinej region, než ČR, Polsko, Rusko a Německo.

Tady těch +35°C je týdenní extrém.
 

Konstruktéři ve Francii uvažují jinak. Historicky to jinak nejde. Takže, i když rozdíly v konstrukci aut mezi značkami se v poslední době stírají, zkušenost s teplými oblastmi u Frantíků vždycky zůstane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak  dnes som to rozobral...je to prasknute-odjebane. Drzi to na (drazalo to je presnejsi pojem) na 3 nitoch a jednom cupliku. Vrch a stred vylamany, normalne mam pocit akoby to chcel niekto ukradnut. Jedine riesenie objednat novy. Novy je objednany, dodanie 21/8/16 :-O tak dufam , ze kedze je to v urgencii tak ci to nepride skor. Su k tomu potrebne aj 3 nity, obj. cislo 6974 A5, nemate niekto ponatie aky je to nit??? lebo na fotke to vyzera ako naklepavaci, a podla googla klasicky nit. Otazka znie, ci to nanitujem aj doma, alebo zase dake speci naradie. Dakujem za info vopred :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...